Charlotte

I can and will

Planering

Allmänt Permalink0

Nu är det bara 30 dagar kvar tills vi åker till Frankrike, ska bli så jävla härligt! Det ser jag verkligen fram emot! DEn 17 oktober åker vi tjejer ju dessutom till Berlin- party trip! Det ska också bli riktigt gött. Emme och jag roade oss med att leta efter vandrarhem idag innan lunch. Jag hittade till slut ett riktigt bra vandrarhem/hotell. Riktigt fina rum, billigt, verkar finnas många ungdomar och det verkar vara party där. Det verkar faktiskt riktigt roligt att bo där! Modern och grymt. Så det ska vi se om vi inte kan boka ikväll!

Ikväll ska jag dessutom ner till hamnkrogen och äta, så jag hinner väl kanske inte fixa det med hotell. Ska visst ta halvtiobussen hem igen, då blir det rakt till sängen kan jag säga!!

Roligt minne

Humor Permalink0
Haha, kom att tänka på en rolig grej som hände i lördags hemma hos Hampus. Vi skulle se på film, så Hampus sa till oss att vi kunde gå och leta upp filmen och sätta i den. Det var mörkt ute och jag tryckte på en lampknapp, men ingenting hände, så Annika och jag fick gå runt fnittrandes och tända ett par andra små lampor. Sedan hittade vi filmen och skulle försöka sätta på tvn. Det gick inte så bra. Vi skrattade åt vår egen dumhet och gick fram och satte oss på golvet framför tvn. Annika hade provat att trycka på ett par knappar på kontrollen, jag tog då över och tryckte i systematisk ordning på alla knappar på hela kontrollen. Absolut ingenting hände, nada. Tvn var helt död. Vi undrade om vi var helt dumma i huvudet då Hampus kom in och suckade åt oss. Jag trodde han skulle fixa detta på tv röda, men inte heller han fick igång tvn. "Vilken knapp har ni tryckt på?" frågade han och höll i kontrollen. Annika och jag tittade skräckslaget på varandra innan jag svarade: "ehh... allla...." Ojdå. Hampus blev rätt orolig och medans han sprang fram och tillbaka muttrandes "pappa kommer döda mig..." satt jag och Annika rädda i soffan och undrade förskräckt vad vi gjort för fel? Efter tio minuter eller så gick Hampus fram till väggen, där den lampknappen jag tryckt på men då ingenting hände satt. Det var då jag sa: "jag tryckte i och för sig på den knappen förut, men den kan ju inte göra någon... (Hampus trycker på knappen) skillnad.." En liten röd knapp börjar då lysa på tvn. Ojdå. Det visade sig att det jag trodde var en lampknapp, i själva verket var en knapp som stängde av strömmen till tvn.

Bio

Trevliga kvällar Permalink0
Igår åkte jag in och gick på bio med Jens, Hanna, Andrea och Annika. Vi såg Harry Potter, den var riktigt bra! Fast jag störde mig på att de inte tog med vissa grejor.. som det faktum att Hermione och Ron ska bli prefects! HALLÅ?! BIG deal! När Hermione säger till Ron: "Just because you've got the emotional range of a tea spoon..." så blir det alldeles tyst, då utbrister jag (mycket högt): "BURN!!" i hela biosalongen.. upps.. haha, men det var lite kul.
På vägen hem hade jag världens skrattanfall. Vi pratade om tjejen som spelar Cho, då kläcker Jens ur sig: "Det var lite kul att se en asiat prata skottska..." Då viskar Annika till mig: "Det är kul att se en asiat prata svenska också..." fan vad jag skrattade, så jävla klockrent.
I vilket fall som helst så var det en trevlig söndagkväll, kom hem runt midnatt vilket inte gav mig mycket sömn. Nu sitter man här på jobbet igen, men Jesper är i alla fall tillbaka så man får sig lite skratt.

Why do I want to run to you for comfort?
Till top