Charlotte

I can and will

Amalias

Trevliga kvällar Permalink0
Igår hamnade jag, Annika och Sanne på Amalias. Monica dök aldrig upp. Drack lite öl och cider och slappade. Ian, Pehr, Elias och Chris M var där så vi satt och snackade lite skit, det var riktigt roligt. Melissa tittade förbi snabbt också, har inte sett henne sedan studenten så det var skoj!

Stackars Emelie fick sin väska stulen på Peace and Love! Hennes nya mobil och hennes nya kamera var i den, dessutom nycklar till den stugan som de bor i, pass och plånbok med bankort i. Sådant är alltid jävligt surt! Hon var deppig men skulle försöka göra det bästa av situation ikväll. Man kan ju ändå inte göra mer än det de redan har gjort. Hoppas hon får roligt ikväll i alla fall!

Ikväll tänkte vi tjejer dra in till Jönköping, får bli Centrum. Ska bli nice att dansa lite, var ju rätt länge sen vi var ute i Jkpg faktiskt. Sist vi var det vrickade jag foten, haha. Får väl se om min fot är sämre imorgon?

I can't say No

Allvar Permalink0

Under your spell again.
I can't say no to you.
Crave my heart and it's bleeding in your hand.
I can't say no to you.

Shouldn't have let you torture me so sweetly.
Now I can't let go of this dream.
I can't breathe but I feel...

Friday, hell yeah!

Allmänt Permalink0
Fan vad gött, äntligen fredag! Idag är jag inte lika trött, för jag gick och lade mig tidigt igår. Det ska jag fan börja göra, det hjälper mer än vad man tror. Men sedan är det ju alltid lite lättare att gå upp på en fredag. Vad händer ikväll då? Jag vet inte riktigt än. Kanske är jag bara hemma, kanske åker jag ner till Gränna och umgås med Monica, kanske åker Monica och jag in till stan? hmm, vi får se! Det beror på hur trött jag är och vad Monica och jag är på för slags humör! Men det verkar i alla fall som om vi ska ut imorgon i vilket fall som helst, om inte Hampus kommer då, som jag hoppas han gör, men inte tror.

Jag måste lägga upp lite bilder i bloggen snart, från till exempel midsommar, men min dator har ju virus, så jag vågar inte sätta på den. Haha, vågar inte sätta på den.. förlåt, riktigt dåligt skämt.
Till top