Charlotte

I can and will

Julklappar!

Allmänt Permalink0
Idag har det varit en rolig dag! har köpt massa julklappar, och jag köpte en jättefim röd klänning till mig själv också, tänkte ha den på julafton och sen kan man ha den på fester säkert..
Det var ovanligt många snygga killar på A6 idag måste jag säga- jackpot! Köpte bra julklappar till mamma, syrran, bror, Emelie, Monica och Sanne. Bara mormor, morfar, Sören, pappa och Annika kvar nu!
Tur att man har gott om tid!
verkar som jag är ledig imorgon? Då blir det UCAS dag för mig, da da da daaaa....

Balls with a surprise

Allmänt Permalink0
"Eller Keso? Mmm, vad gott!" sa Annika nyss. Hon stod vid kylskåpet och försökte bestämma sig för vad hon ska lägga på sin kvällsmacka. Själv ska jag dricka en mugg varm O'boy, det var nog flera år sedan jag drack varm O'boy sist!

Idag på jobbet tittade jag igenom en norsk kakbok. Jag tyckte det var ganska roligt att de hade bakelser som hette (på svenska nu då): "mormor bollar." och "Bollar med överraskning i." Jag, som har dålig humor, började skratta åt detta och Chrisla frågade åt vad. "En kakbok." sa jag då. "You're sick." var hennes svar, eller något liknande- mitt minne sviker mig. Hon blev lite mer förstående när jag förklarade att det var en norsk kakbok. "Haha, kolla Chrisla.. Balls with a surprise in them!" 


 

Can't wait untill tomorrow!

Allmänt Permalink0
Så, en dag till då jag ska jobba.. Får väl se om jag måste jobba till åtta ikväll, eller om jag får gå lite tidigare som jag gjorde igår- skulle inte vara fel! I vilket fall som helst så hade jag tänkt att jag kunde dra till Annika efteråt och glo på säsongsavslutningen av Grey's Anatomy! Man får väl hoppas att det börjar snart igen, hatar när det blir säsongsavslutning!!

Imorgon blir det ett bussen in till stan, och sedan blir det väl A6 skulle jag tro, och där kommer jag och Annika ströva runt hela dagen, timme efter timme, på jakt efter julklappar!
Men jag tror jag vet vad jag ska ge en av mina vänner.. Muhahahaha!!!

Och nu är det inte långt kvar tills Adrien kommer, wiiie! Saknar honom grymt mycket, det är så jobbigt att vara borta från sina vänner så himla länge. suck.
Till top