Charlotte

I can and will

Probably the sexiest bus driver in the world

Allmänt Permalink0
Igår åkte jag ner till Annika igen för att hyra film. Men när jag gick på bussen möttes jag av världens snyggaste busschaufför. Seriöst, får man vara så söt när man kör bussar? "Hej" betydde plötsligt inte bara "hej." Det bettyde nu: "snälla, ta mig här och nu." Men det var lite väl mycket folk på bussen för sådana aktiviteter. Undra vem han är? Eller vad han heter? Jag kommer nog aldrig få se honom igen.. Om han inte kör bussen ikväll då jag ska åka ner till Gränna ännu en gång, Annika och jag ska till amalias.

Annika och jag hyrde en AUSTRALIENSK ungdomsfilm. Allt handlar visst om Australien nu för tiden, och jag har svårt att släppa det underbara landet med de söta pojkarna, muhahaha. I'm a sucker for dialects, som jag sagt förut och australienska måste vara en av de sexigaste dialekterna som existerar! Filmen var rätt oehaglig, en tjej begick självmord med en sax. Hon låg på toalettgolvet i skolan och hög sig i handleden. En annan tjej blev våldtagen av sin bror och blev gravid. En kille hade ett ben som var kortare än det andra och han hade två urinrör, ett av dem kunde han inte kontrollera så han pissade på sig ganska ofta. En annan kille var bög och blev retad för det, men han hade ett förhållande med skolans snygging som försökte övertyga sig själv om att han var hetero, men han satt och runkade till nakna killar, så han mådde lite dåligt över det. Alla hade problem med andra ord. Inga små problem heller. Men ändå var det den här tjejen, som man inte fick veta mycket om, som begick självmord. Hon verkade så snäll, brydde sig om andra, skrattade och hade sig. Men så låg hon där sedan, gråtandes på toalettgolvet och kämpade med sitt beslut att hugga sig i handleden med saxen. Annika och jag tyckte det var en fruktansvärd scen, den var riktigt obehaglig. Ibland är det inte de uppenbart olyckliga som tröttnar på livet.

Imorse åt jag och Annika frukost och jag tog kaviartuben och tryckte ut kaviar, den lade sig seriöst som en snopp. Annika och jag skrattade gott åt det. Hur stor är chansen liksom? Varför jag? Haha, aja... ibland får man bete sig som sjuåringar på morgonen, faktiskt!
Annika, this is for you:
"Say something in Swedish!"
"Du är äldre än min bror!!"  

Uni. application

Allmänt Permalink0

Har gjort en lista på universitet som har rätt bra psykologikurser och som jag tycker verkar roliga att gå på. Det finns ett problem, som ni kommer att märka om ni läser min lista.
Jag fick 30 poäng (finns möjlighet att jag har 31, beror på om de höjer min Extended Essay).
Här är min lista:

Bath: 36 points (at least a 6 in every subject)
Newcastle: 34 points
Lancaster: 30 Points
Birmingham: 34 points
Kent: 35 points
Leicester: 34 points
Liverpool: 33 points
Bristol: 34-36 points
Brunel: 32 points
Durham: 36 points
Essex: 29 points
Exeter: 30-31 points
Kingston: 30 points
Sheffield: 35 points
Sterling: HL: 5 4 4 (I have: 5 5 5) ST: 4 4 4 (I have 5 4 6)
Surrey: 34
Sussex: 34-36
Warwick: 36

De som är skrivna i fet text är de universitet som accepterar mina poäng. Men jag vill gå på Bath! Jag vill, jag vill, jag vill! Men det är ju fan en total omöjlighet! De vill ha minst en sexa i varje ämne, jag har EN sexa! Det spelar nog ingen roll hur bra min Personal Statement är, den kan inte bli tillräckligt bra to make up for 6 points.. suck...
Vi får väl se vad som händer. Nu har jag i alla fall en lista, bara att välja ut vilka jag vill söka till.
Att söka till universitet är nog det jobbigaste jag behövt göra i mitt liv, det suger. Jag vill bara dit nu, vart "dit" nu än är!!

Addiction

Allmänt Permalink0

Igår hade jag vansinnigt tråkigt. Annika föreslog att vi skulle hyra film, så jag åkte ner till henne igen och vi hyrde faktiskt en bra film.
Jag: "Får du inte något slags lugn när du är med mig?"
Annika: "Jo, typ som en kick.. Charlotte, jag är beroende!"
Så, det blev till att sova i hennes nya bäddsoffa igen, den är mycket bekväm!
Efter filmen så var klockan tidigare än vad vi trodde, på grund av vintertiden. Så vi drog till Erika där vi satt och drack te och myste i hennes soffa. Vi pratade bland annat om hennes galna katter, men samtalet växlade från det ena till det andra, haha. I vilket fall som helst var det trevligt och det var riktigt gott te!
Kanske Halmstad i helgen? Hoppas det i alla fall.. Håller på att drivas till vansinne i den här stan.


Why do you have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well

Till top