Charlotte

I can and will

Ingen efterfest, direkt..

Allmänt Permalink0
Annika kom till slut upp till mig, jag mötte henne halvägs. Hon hade haft roligt, men också lite jobbigt. Det blev i alla fall lite efterfest för mig och Annika, haha. Gick och lade oss runt fem-tiden på morgonen.
Det var helt ok att jobba igår, kändes lite surt att jag missade öa, men men.. det verkade som om det var mer röjj förra året, och då var jag ju där! Det var rätt mycket folk på Ribbagården, och rätt mycket alkhol köptes, hehe. Men jag drog hem vid ett inatt. Men vem fan bryr sig? Gränna är trist, haha.

Bekräftat

Allmänt Permalink0
Nope, ingen bartömning för mig iår. Och det lär inte bli någon på några år heller, nästa år lär man ju vara på något universitet i england vid det här laget. Aja, shit happens (all the time). That's life.

Var och shoppade igår i alla fall och köpte massa fint till rummet, fler kuddar, en växt, prydnadsgrejor och en tavla.. Kanske Halmstad nästa helg? Vore skoj..

ruined weekend

Allmänt Permalink0
Det där om att det såg lite ljust ut inför imorgon tar jag tillbaka. Det ser jävligt mörkt ut. Kolsvart. Det verkar inte bli någon bartömning för mig iår minnsan. Faaan. Vill så gärna gå! Pavel och Sanne kommer ju.. sjukt sur nu. Hela helgen totalförstörd.
Till top