Charlotte

I can and will

Underbar tisdag

Allmänt Permalink1
Vilken skön tisdag det blev! Jesper Lundmark kom ner till Gränna en snabbis, underbart att se honom en stund innan han drar till Bulgarien nästa lördag. Vi köpte lite kött och sedan stack jag, Annika, Monica, Nico och Jesper ner till hamnen. Adam och Andrea kom lite senare också. Skitkul! Satt och grillade och gjorde en brasa och bara skrattade och umgicks. Drack ett par öl och cider och Andrea hade med sig smultronvin som man smakade lite på. Men jag tog det lugnt och var nykter då jag och Jesper satte oss i bilen  runt elvatiden och körde hem till mig för att sova..
Tack för en mysig dag, kväll och natt..!

Idag öppnar vi på berget! Klockan två ska vi dit och vi öppnar väl runt tre eller fyra någon gång. Får se om det blir mycket folk eller inte! Jag är lite nervös faktiskt, men tror det kommer gå bra.
Årets första räkmacka kommer snart att intas, haha!

Saturday in Skövde!

Allmänt Permalink2
Igår var en riktigt rolig dag, kväll och natt! Åkte ju till Skövde och kom fram runt ett tiden på eftermiddagen. Emeliem mötte oss och vi gick runt lite på stan. Emme köpte lite nya, snygga kläder på Gina Tricot och vi gick och käkade pizza på ett ställe, asgött var det. Vi kom hem och började göra oss iordning, myste massa med Noah innan vi var tvugna att säga hejdå till honom, han skulle ju till farmor! Emme, jag, Annika och Monica bytte om och sminkade oss och strax innan sju kom Petter förbi och förfesten började. Vi spelade "Jag har aldrig", lyssnade på musik och snackade skit. Asgött! Sedan tog vi en taxi till centrum och vi stack till Bogrens, where we danced the night away, hehe! I alla fall dansade vi ganska mycket. Var på toaletten en del och snackade, och spelade Black Jack med Petter (vilket förövrigt inte gick så bra!).
Jag, Emme och Petter stack till Husaren kvart över ett och kom in för 40 spänn eftersom det var så sent, nice! Monica och Annika var kvar utanför donken. De tog en taxi tillbaka till lägenheten, bara för att inse att de inte hade några nycklar. Så de tog en taxi tillbaka till Centrum, haha! Jag och Petter stack i förväg från Husaren och mötte upp med Annika och Monica utanför, där tog vi en taxi hem, jag hade iaf frågat Emelie efter nycklar- haha! Då vi kom hem satte sig Annika och pratade med Adam, Monica deckade i soffan och jag och Petter satt och tittade på defqon1. Jag blev mest grymt avundsjuk, vilket jag tror han njöt av lite. Evil! Emme och Andreas kom hem en stund senare och då stack Petter. Jag satte mig på golvet och började blåsa upp luftmadrassen. Jag svimmade av lite, Annika väckte mig och jag fortsatte blåsa upp madrassen, haha! Monica hade deckat i den soffan jag hade paxat och Annika lade sig och somnade på en skön madrass som Emme gav henne. Det fanns ingen plugg till luftmadrassen som jag höll på att blåsa upp, så det gick inte att sova på den. Så jag fick den sämsta sovplatsen, fast jag hade paxat den bästa, jag fick sova i den lilla soffan. Haha, jag var lite arg ett tag. Men sedan somnade jag.
Vaknade halvtio på morgonen och som jag alltid är då jag är bakis är jag sjukt flummig. Jag och Emme var nog värst, mongobarn typ. Haha, stackars Andreas!
A just det, råkade spilla vin på Andreas laptop! *sväljer* Knapparna är störda nu, men jag ska självklart betala för eventuella utgifter. Jag är så jävla klumpig!!

Emme: "Vad sa du?" HAHA!

Tack Emelie, Annika, Monica och Petter för en jätterolig lördag! Måste göras om, fast ännu bättre, någon gång i framtiden tycker jag!

Finally Friday!

Allmänt Permalink0
Jobbade från 10 till 12 idag. Det var skojigt! Fick massa varor idag, det var Markus Taberman som körde lastbilen, hehe! Kom hem och slappade. Sedan såg jag på Dr Phil om feta barn. Då fick jag panik och tog en springrunda, haha! Asgött var det, blev förvånad över att jag orkade så mycket ändå! Värsta stolt, haha!

Ska ner till Gränna lite senare och äta middag med Annika och Monica hemma hos Annika (typ som vanligt, haha). Sedan ska vi väl upp till berget en sväng.. Monica och Annika har visst en överraskning till mig. Vetefan vad dock.. Men Annika sa att när jag fått den kan jag inte lämna dem, för jag har egentligen ingen lust att dra till berget, haha! Men men, spännande!

IMORGON ÄR DET SKÖVDE! party med Emme, Monica, Annika och Petter. Askul!
Till top