Charlotte

I can and will

Party party!

Oförglömligt Permalink0
Igår var det fest, och det var jättekul! Ett av de roligaste momenten var ju att öppna presenter så klart. Jag började med Annikas och blev verkligen chockad. Hon hade gått och köpt de där underbara skorna som jag beskrev i bloggen för ett par dagar sedan, de jag inte ville köpa för de kostade 800 ronor! Hon är ju galen! Men fan vad glad jag är för dem, helt sjukt! Jag blev verkligen chockad, tack så jättemycket Annika!
Nästa present var från Emelie. Det var en röd bok som mitt namn stod på. När jag öppnade boken var det en massa okända bilder i den, jag fattade nada. Då sa Emelie att jag kunde öppna den andra presenten också. Det var en likadan röd bok med mitt namn på, men i den här boken fanns bilder jag kände igen! Massa jättefina bilder från de senaste åren och i slutet några bilder på älskade lilla Nohis. Det visade sig att de hade skickat fel bok till Emelie först, så det var några helt okända andra bilder i den. Hon hade blivit jättearg, men den riktiga boken kom igår i posten, vilken tur! Jag älskar sådana här presenter, det är så himla kul att ha, blev superglad! Tack så jättemycket Emme Pemme!
Monica gav mig en dildo, tackar tackar haha. Mer behövs väl inte säga om det? 
Fick en hel del flaskor vin av folk som kom dessutom. Och av tjejerna på berget fick jag 250 kronor i presentkort på systemet, haha, perfekt brudar- tackar tackar! Fick en jättefin växt av Therese också, woop woop! 

Idag jobbade jag min allra sista dag på jobbet, woho!! Och nu packar jag, men allt får inte plats i min lilla väska- FAN!!! 
Måste nog ta den stora tror jag... fuck! 

20 år då!

Oförglömligt Permalink0
Då var man tjugo år gammal! SYSTÄÄÄÄMEEET! 
Känns rätt nice. Har fått en drös med sms och meddelande på facebook från folk, alltid kul att folk minns (eller blir påminda pga av facebook och mitt tjat) och tar sig tid att hälsa grattis, då blir Charlotte glad! 
Emelie ringde och grattade mig typ nyss, hon var först på telefonen. Hanpus var först när det gäller sms, men sedan går han upp typ cp-tidigt, haha. Men tackar så mycket allihop!

Tidigt imorse fick jag lite presenter. En receptbok av syrran med bara kycklingrecept- woop! Blir perfect att ha in the UK. Jag fick ett Marmite Survival Kit, silver edition av min farmor och farfar. RIktigt roligt faktiskt, det är ett silverlock som man kan sätta på marmite burkarna med mina initialer ingraverade C.E.L. Och en liten silversked så man kan bre sin marmite på mackor. Och en marmiteburk. Allt i en jättefin låda, den ser ut som en sminklåda och den lådan låg i en jättefin röd kartong som det står "Silver Edition" på. 
Mamma och pappa gav mig ett litet pussel, eftersom jag redan fått deras present. Lite kul hur jag igår vid middagsbordet satt och skrek att pussel är det tråkigaste som finns på jorden, haha. Det fick mamma att skratta gott. 

PARTY ikväll då people! 

7 minuter

Oförglömligt Permalink1
Jag har sju minuter kvar av min tonårstid!!! 
Till top