Charlotte

I can and will

Trött som in i helvete

Oförglömligt Permalink0
Vilken jävla dag det har varit idag. Kom inte från jobbet för ens halvelva på kvällen, 13,5 timmars arbete. Hårt! Det var lite kul idag dock, jag skickade ett sms till Mix Megapol och hon läste upp det i radio. Jag skrev följande: 

"Hej! Vill hälsa till alla goa tjejer jag jobbar med på Kaffestugan på Grännaberget. Vi jobbar hårt bland räkmackorna men vi har grymt kul! /Charlotte"

Innan hon läste upp sms:et sa hon: "Här kommer ett sms som jag fastnade för!" eller något sådant liknande. Lite kul! 

Fick ett e-mail från universitetet idag. Tydligen har de gett mig fel rum, haha! Jag kommer inte bo på våning 2, lägenhet 11 och rum 1 längre. Nu bor jag på våning 6, lägenhet 8, rum 3. Så nu är det bara två våningar mellan mig och Annika, istället för 6, haha. 

Nu ska jag sova, jobbar morgon i morgon- suck! 

Lycklig!!

Oförglömligt Permalink0
Strax efter tio hör jag hur mamma går upp i trappan och jag tänker: "nu har jag fått brevet." Hon kommer in på rummet och jag HAR fått brevet! Jag börjar skaka och mådde typ illa, haha. Helt sjukt att man kan vilja något så mycket eller? 
Öppnade brevet och jag fick bo..... i JAMES WATSON!!!! Det var mitt första val och det är känt som "the party hall" haha. Nära till allting, 688 personer bor där (dubbelt så många som går på hela jävla Grennaskolan!). Annika fick också JW, vi bor typ sex våningar från varandra, haha. Jag bor på "block N", våning 2, lägenhet 11, rum 1. I'm number one, haha! Så jävla GÖTT! 

Nu behöver jag inte oroa mig för speciellt mycket mer. Jag har betalat förskottet på lite mer än 2000 kronor och idag ska jag posta ett par brev där jag accepterar rummet etc.

Ingen mer väntan nu, förutom väntat på CSN och att faktiskt dra till universitet... haha! 

Börjar jobba klockan fyra idag. Heldag i morgon igen, gött... 

Heldag

Oförglömligt Permalink0
Så var det heldag idag då. Varmt som stryk, men det gick bra. Det var mycket folk på kvällen, men det gick bra. Jag fick ett par sällskap inne. Ett sällskap gav mig först trettio kronor i dricks, sedan gav kvinnan mannen som betalade en tjugolapp till, då sa han: "Jag har redan gett henne en." Då sa hon: "Men jag tycker hon ska ha det där." Så tittade hon på mig och sa: "Du har varit jätte-gullig, du är jätte-bra på det du gör." Jätteglad blev jag! Fått flera sådana kommentarer på kort tid nu, självförtroendet ökar då och man gör sitt jobb bättre i allmänhet, haha. Det är nice att höra att gäster tycker man är en bra servitris! 

Efter jobbet tog jag och Nirro en promenad runt 2,5an och snackade en massa. Kom hem halvelva på kvällen, tog ett dopp i poolen (27 grader, grymt skönt!), så åt jag lite och nu sitter jag här. 

Jag har inte fått brev från Portsmouth än men jag har fått brev från CSN. De ville inte ha någon mer information verkar det som, och det är ju jätte-bra. Men jag är fortfarande grymt nervös inför brevet från universitetet. Läser på yougofurther att flera har fått rum på James Watson, skulle vara helt underbart att få ett rum där, men det lär inte hända Vill bara få brevet någon gång så jag inte behöver tänka på det. Usch, finns massor jag vill sluta tänka på. 

I morgon jobbar jag kväll, så jag får sova i morgon, skönt! Hoppas bara det jävla brevet kommer med posten i morgon. Orkar inte vänta mer!! 

Nu ska jag dricka ett jävligt stort glas med vatten och sedan ska jag sova, godnatt! 
Till top