Charlotte

I can and will

Dricks

Oförglömligt Permalink0
Det var mycket att göra idag på jobbet! Men vi fick ihop en del dricks, 115 kronor var. Vi var fem personer som jobbade, så det var inte illa. Men igår hade de fått ihop tillräckligt så att vi fick 200 kronor var, asgött. Men då var vi fyra som jobbade.
Imorgonbitti ska jag upp tidigt, ska ju shoppa med Monica, så jag ska nog gå och lägga mig nu.. men.. nu började ju House! ÅHHH! Måste se.. lite iaf!

Thursday

Oförglömligt Permalink0
Igår jobbade jag morgon med HannaPee, det var skojigt! Sedan vid fyra kom Erika och Monica upp. Annika kom också för att gå en promenad med mig. Jag kan ju inte springa ännu eftersom jag fortfarande är sjuk. Så jävla irriterande att när man väl kommit igång med träning, så går man och blir sjuk så man måste avbryta! GRR!

Längtar tills imorgon! Monica och jag ska in till stan tidigt på morgonen och shoppa, sen på kvällen ska jag och alla tjejer käka på hamnkrogen. Så himla roligt, hehe! Måste kolla på menyn och förbeställa!

Glassig dag

Oförglömligt Permalink1
Idag jobbade jag morgon med HannaPee! Mådde inte lika dåligt idag som jag gjorde igår, och det var ju skönt! Det kom upp en stor skolklass och alla skulle ha glass. En lärare köpte också en glass, men hon lämnade tillbaka den eftersom hon nyss hade fått besked om att hennes mamma hade dött. Så himla hemskt! Jag och Hanna kunde inte göra annat än att beklaga. Hon ville inte ens ha pengarna tillbaka. Gud vad hemskt!

Annars har det varit en bra dag. Vid fyra kom Annika upp och vi tog en promenad, göött! Sedan kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här hemma. Lönen har kommit in på kontot med så det blir shopping på fredag! Dessutom har vi bokat på bort på Hamnkrogen på fredag, fan vad kul! Middag!!
Till top