Charlotte

I can and will

Så blev det helg igen!

Oförglömligt Permalink0
Helt plötsligt blev det helg igen. Veckorna går så sjukt fort! Mycket fortare än vad de gjorde på Grennaskolan, och jag tyckte DE gick super-fort! Vi har redan varit här i fem veckor. Ibland känns det som man kom igår, ibland känns det som man varit här för alltid. Man känner till Portsmouth ni  i alla fall vilket är riktigt skönt. Jag minns hur vilsna vi var i början, vi hade verkligen ingen aning om vart man skulle gå. 

I går fick vi ordentlig mat som Lisa lagade, flygande Jacob! Underbart gott. Och tro det eller ej, men Lisa står och gör man nu igen till oss. Vad vi är bortskämda! Men härligt att få ordentliga maträtter. 

I kväll ska jag ut igen. Med Kat och Rob den här gången. Vi ska försöka ta oss in på Tiger Tiger, om det är för lång kö så försöker vi oss på Jongleurs. Om det är för lång kö så går vi någon annanstans helt enkelt. Det finns en hel del ställen att välja på om man säger så!! 

Again and again and again and again

I will always be there

Oförglömligt Permalink0
I går var det skoj! Lite mycket alkohol kanske men kvällen slutade riktigt bra! 

Nu ska jag snart gå till datorlektion som håller på en timme. Sedan ska jag nog ta igen lite sömn. Annikas mamma och bror är här nu, och Annika och jag visade Lisa stan förut och hur nära vi har till skolan. Lisa ska laga middag ikväll, woho! Härligt med lite ordentlig mat lagad av en mamma, haha! 

"I will always be there." 
I am hoping. 

Purple Wednesday

Oförglömligt Permalink0
Det var riktigt jobbigt att gå upp imorse, vet inte varför. Hade lite svårt att sova igår eftersom Erica rökte på sitt rum igen! Fattar inte, jag sa till och med till henne att sluta röka, hon bara: "Åh, förlåt, det ska jag!" 
En timme senare känner jag hur det luktar igen. Vi ger henne en chans till, händer det igen efter vi sagt till henne ännu en gång så måste vi rapportera henne. Detta är faktiskt en rökfri lägenhet. 

Positive Psychology imorse var helt OK, första halvan var mer intressant än andra halvan. Vi pratade bara om happiness typ, vilket var lite gäsp-varning. Men en del grejor lärde man sig om sig själv. Och vi fick också många exempel på stuider som gjorts, vilket är bra för uppsatsen vi måste skriva i slutet av terminen. 

I dag hämtade jag paketet som mamma skickat med béarnaisesås. Det fanns också ett sött kort med en julkalender på framsidan och ett kort på Victoria. Ska köpa ramar så jag kan ha lite kort på rummet, det ser mycket finare ut då. Så länge får hon hänga på min anteckningstavla haha.

I kväll är det Purple Wednesday och det innebär mycket folk på the Union, så i kväll är det äntligen dags för fest igen. Jag har inte festat sedan förra tisdagen eftersom jag varit sjuk. Nu är det dags att komma igång igen. Mår ju bättre nu med, men hostar fortfarande vilket hindrar mig från att gå till gymmet. Så fort jag gör något ansträngande så får jag hostattack. Så det blir inget dansande ikväll! 

Nu ska ladda ner lite lecture notes från Victory och organisera mig. 
Till top