Charlotte

I can and will

Brandlarm & Tiger Tiger

Oförglömligt Permalink0
I går gav vi upp på kön utanför Tiger Tiger. Efter en och en halv timme lämnade vi den till glada applåder och tjoande. Som om de skulle komma in ändå, HA. Det var "en ut, en in" policy från typ halvnio, heeelt sjukt. Så ikväll ska vi dra mycket tidigare, med andra typ NU. 
Hade en ganska rolig kväll ändå, jag och Laura hittade ett par grabbar som vi satt och snackade med i vår kök till typ sex på morgonen. Sedan somnade jag som en stock. I en timme. 

Strax efters ju går BRANDLARMET igång. Jag har bara VÄNTAT på den här dagen! Först fattar jag NADA, jag börjar rota runt i mitt rum efter vad det nu än är som låter, hittar ingenting. Plötsligt inser jag: SHIT; det är ju brandlarmet! Klädde på mig något snabbt, tog ett par grejor och stack. HELA jävla byggnaden var påväg ut och de flesta såg helt förstörda ut, haha! Jag trodde knappt det var sant. Vi fick vänta i några minuter, sedan fick vi alla gå in igen och sova i typ två timmar innan jag skulle upp igen för att gå på VÄRLDENS tråkigaste möte om biblioteket som jag lyssnade på med ett halvt öra. Jag satt i alla fall brevid en ganska så söt kille och vi pratade en hel del när vi kunde. Vi tog sällskap bort till the Union också där vi hade ett kort informationsmöte om det. Sedan fick jag äntligen gå hem och sova ett par timmar till innan jag hade en föreläsning. Den var inte ett dugg tråkig dock, så det gjorde inget. 

Och nu ska jag och mina flat mates ut till Tiger Tiger. Annika är inne ikväll med brudarna från hennes lägenhet. 

Nu ska jag tjata på brudarna och Ben och se om vi kan gå någon gång så vi inte fastnar i en sådan där jävla kö igen, haha! 

Saker och ting börjar falla på plats

Oförglömligt Permalink0
Både Annika och jag mådde riktigt dåligt igår Jag kände typ ångest, mådde illa, kände mig febrig. Jag var inte ett dugg pepp på att gå ut, och det orsakade ännu mer ångest vilket sög. Annika och jag stannade inne och glodde på Sex and the City filmen. Sedan gick vi och lade oss. Kändes ganska surt att inte gå ut, men är glad för det idag. Jag mår fortfarande lite småkonstigt, men mycket bättre i alla fall. Har fixat en del idag, varit på ett möte där vi fick massor av papper. Sedan hade jag min första föreläsning som var rolig! Skrattade en del, det var många i den stora salen, as coolt. 

Idag fick jag också reda på att det var över tusen personer som sökte psykologiprogrammet i Portsmouth, men bara ca 100 kom in. Jag är en av de hundra, såå gött! 

Stackars Annika är lite panikslagen över sitt pass. Hon måste tydligen till London för att få ett nytt. Men givetvis följer jag ju med henne! Inte ska hon behöva åka själv dit. I själva London kommer det inte vara speciellt svårt att hitta ambassaden. Det finns ju kartor överallt, och hur mycket folk som helst man kan fråga. Tunnelbanesystemet är inte speciellt svårt heller. Jag föreslår att vi samlar ihop ett litet gäng, helst några som faktiskt bor i London, och åker upp över en dag, så när vi har varit på ambassaden kan vi gå runt i London och shoppa och äta någonstans tillsammans. Det har man ju snackat om att göra ändå, så why not? 

Börjar kännas som att jag får koll på läget nu. 

Adrien, om du läser detta, vad händer eller? Haha! 

Bilder!!

Oförglömligt Permalink1
Jag har lovat er bilder, och de kommer här!! 


Mitt rum


mitt rum


mitt rumTill top