Charlotte

I can and will

The Cowgirl!

Oförglömligt Permalink0
Nu har jag kommit hem från att ha gått på stan lite. Jag letade efter grejor att ha på mig på lördag. Jag bestämde mig för att bli en cowgirl! Hittade lite roliga grejor, Så ungefär så här kommer jag att se ut på lördagkväll, fast med lite annat smink och annan klänning:Jag tog kortet på photbooth, jag har ju ingen kamera. Jag ringde nyss Jongleurs för att kolla igen, men de hade inte någon kamera. Hon tog i alla fall mitt nummer ifall att en rosa sony cybershot skulle dyka upp. Aja, mer kan man ju inte göra!
På photobooth hittade jag lite fler bilder som tagit. Två från kvällen då jag gick ut med Steve och Ben till Liquid:

Haha, det var en klockren förfest på mitt rum med pojkarna! Steve och Ben kallar fortfarande Bruno för Dennis, för Ben fick för sig att han hette Dennis den kvällen och nu slutar de inte för att irriterade mig. Ungefär som Steve säger att jag är tysk.

Nu ska jag ringa mormor tänkte jag. Jag måste nämligen be om ett lån. Det känns jättejobbigt, jag avskyr att be mormor och morfar eller mamma och pappa om pengar, det är nog det värsta jag vet. Det är jobbigt för man vet att man borde ha klarat av ekonomin bättre och man har misslyckats, så man känner sig oansvarig, och sedan är det ju alltid jobbigt att be om pengar i vilket fall som helst. Men ska i alla fall bli kul att prata med dom lite, jag måste ringa dom oftare!!

Jag ska också försöka plugga lite idag, så jag får lite gjort. Igår var jag ju på bibblan i ett par timmar, och jag var nära att gå till bibblan igen vid nio-tiden på kvällen. Specielllt eftersom Steve sa att han kanske också skulle gå, men han backade ur och jag kände inte för att gå själv klockan nio på kvällen då man måste passera the Union och på onsdagar är det så mycket liv där. Men jag kanske går ikväll! Det beror på.

The Queen

Oförglömligt Permalink0
Åh, i dag vaknade jag sent, duschade och loggade in på facebook. Där möts jag av Jess status: has just met the Queen! Då blir jag plötsligt påmind: Drottningen skulle ju komma till Pompey idag!! Och jag missade det!! Jag blev grymt besviken, och önskade att någon hade påmint mig eller frågat om jag ville hänga på. Jess och Ellie hade gått, men Ellie var tvungen att gå pga av en föreläsning. Jenny var tydligen för bakis för att gå upp ur sängen, haha! Men Jess tog massa fina bilder, och jag tänkte sno några från facebook för att visa er. Idag är vädret inte speciellt bra. Det har regnat och det är mulet, tråkigt!


Kolla vilken fin hatt hon har!!


Det hade varit superkul att få stå där med en brittisk flagga och träffa drottningen, så jag är faktiskt riktigt besviken. Jag har aldrig sett henne på riktigt förut, bara på bild, så det hade varit tufft. Det är ju inte ofta sådana där chanser kommer. Jag har aldrig sett svenska kungafamiljen heller! Jag hoppas att hon kommer tillbaka till Portsmouth innan jag flyttar härifrån. Om jag flyttar härifrån det vill säga, haha.

Jag har skickat iväg sms till både Annika och Ellie och frågat om de ska med och gå på stan för att hitta saker för the YMCA party på lördag, men ingen av dom har svarat än så jag antar de är på föreläsning. Jag vet inte riktigt vilken karaktär jag ska vara än, vad tycker ni?

http://assets.sbnation.com/assets/51227/village_people_medium.jpg

Indian, cowboy, polis, byggarbetare, militär eller knutte? Det är inte lätt att välja måste jag säga! Men både cowboy och indian lockar mig faktiskt. Cowboy hatt är ju alltid skoj att ha på sig, hihi! Får se vad som händer, får jag inte svar snart från tjejerna så går jag själv på stan.

Nej, dags för frukost tycker jag!


Nu är det helg!

Oförglömligt Permalink0
Kom precis hem från practicals, var så sjukt trött för jag blev väckt ett antal gånger inatt av fulla människor. Sedan bestämde sig Raj för att vara ganska högljudd halvnio på morgonen och en liten stund efter det var det städerskor i vår korridor som pratade och skrattade och höll på i en evighet. Jag tror de städade Ericas sovrum faktiskt. Dammsugare kom fram och allt- skit nice sådär på morgonen! Så man var väl lagom irriterad. 

Så nu tänkte jag vila lite så jag orkar plugga. Sedan ska jag käka något. Blir nog tomatsoppa för så mycket mer har jag inte. Det får bli pasta ikväll igen, men det blir nice! Spagetti med tomat och baconröra, woop! Efter lunch ska jag till bibblan och försöka göra så mycket som möjligt för Applications. Hoppas jag lyckas skriva några sammanfattningar!! Sedan hoppas jag att jag har tillräckligt med energi för att påbörja nästa assignment. En intervju som ska presenteras med Power Point Det kommer ta timmar att göra det här arbetet, många, många timmar.. för en kvarts presentation. FY FAN. 

Men, man ska väl vara glad, för nu är det helg för mig som vanligt och på lördag är det YMCA party på Beach Road, det ser jag fram emot!! 
Till top