Charlotte

I can and will

A French guy in Pompey!

Oförglömligt Permalink0
Så idag kom Adrien, synd att det blev lite för många drinkar för mig igår för jag har inte mått speciellt bra i dag haha. Men för att vara ärlig så kunde det varit värre, hehe. Vi har haft en mycket trevlig dag! Började med att äta pizza på pizza hut, sedan visade vi honom James Watson och Gunwharf. Senare (efter jag hade vilat en stund) så gick vi på bio och såg Yes Man. Var faktiskt riktigt rolig tycker jag! Vi gick tillbaka till stan och käkade hamburgare på Yates. Vår servitör var riktigt snygg! Ville gifta mig med honom, men tror inte han skulle vara så pigg på det, haha.. 

Sedan gick vi tillbaka till mitt rum och glodde på film. Annika gick till sitt rum för att prata med Adam. Jag tog en kopp te och Adrien drack vatten och sedan tog vi en promenad. Annika pratar fortfarande med Adam, så vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Adrien funderar på att åka hem med halvtolv tåget. 

Adrien: "Jag försökte INTE döda Charlotte..." 

Jag skämtsamt: "Well, my first problem is I drink too much which makes me emotionally disabled." 
Adrien: "But sexually active." Going out again in Pompey

Oförglömligt Permalink0
Okej, så jag hamnade på efterfest i går i alla fall, men det visste jag i princip att jag skulle göra. Men jag drack faktiskt inte som en idiot, så inte bakis alls idag vilket är skönt eftersom jag ju ska ut ikväll, haha. Kan hända att jag är bakis i morgon istället med andra ord, great. Snacka om att jag måste plugga järnet hela helgen, löjligt men men! Så får det bli, ska bli riktigt skoj ikväll, ser fram emot det. 

I dag har jag bara legat i soffan hemma hos Steve och glott på tv, inte produktivt alls, men rätt nice. Vi har alla bara suttit och glott på komediprogram efter komediprogram och garvat ihjäl oss i princip. Goldie fixade mat åt oss, snällt! 

"No, I will not see you later tonight, because I will be sitting on your face." RIktigt rolig kommentar från en av komikerna som vi skrattade fett länge åt. Så det är namnet på det senaste albumet på facebook haha. 

Nu ska jag käka nåt (bacon macka tror jag minsann, med tomat, ost och hp sås.. wow). Sedan är det nog dags att göra sig iordning och dra sig mot Southsea där det ska spelas Ring of Rob (Kats version av Ring of Fire, Rob är en av hennes galna housemates). 

Ha det så bra gott folk, det ska jag minsann ha! 

Being a proper student in Pompey

Oförglömligt Permalink0
Jag hatar att jag är så lätt-övertalad! Steve ringde nyss och sa "come union". Fan, så nu gör man sig iordning och ska ta sig en drink och sedan dra ner till the Union för att festa med folket jag festade med i måndags. Typiskt mig, men jag kan fan inte låta bli! Jag har dessutom varit duktig med pluggandet idag! Hade ändå inte pallat göra så mycket mer ikväll, och jag ska inte dricka mycket ikväll, kommer ju inte hinna. Och INGEN jävla efterfest den här gången! Så det så! 

Till top