Charlotte

I can and will

Orka

Oförglömligt Permalink0
Åh, jag orkar inte blogga! 

FIck lämna in min dator idag igen eftersom batteriet fortfarande inte fungerar, jävla skit. Men aja, vad ska man göra? Har jag tur kanske jag får en sprillans ny MacBook, haha! Beror på om de kan lösa det den här gången. Vi sa till honom att det kan inte ta fem veckor den här gången, jag åker ju tillbaka till England första September. Måste boka flyg till det. 

Om elva dagar kommer Jess och Nick till Sverige, woho!! det betyder att om 14 dagar åker jag till Irland, hehe! Åhh, dessa två veckor måste gå fort fort fort!!

Ikväll ska vi äta god mat på Gyllene Uttern. Sören fyller 60 och det ska firas! 

Small update

Oförglömligt Permalink1
Det finns väl egentligen inte så mycket att skriva om i dag! Jag jobbade morgon och jag och Annika lyssnade på en intressant debatt på P3 om manlig omskärelse. Vissa åsikter var ju störda.. suck på det. 

Nu njuter jag av ett glas vin och chattar med Ellie!! åh, vad jag saknar henne! Kan knappt vänta tills jag ska till Irland!! Sjutton dagar kvar nu, woho!!! 

Roligt roligt roligt!!

Oförglömligt Permalink0
Hampus kom i lördagskväll och käkade middag med mig och mina föräldrar och morföräldrar. Han sov över och jag var ju ledig på Söndag. Vi gick upp tidigt, åkte upp till berget där Hampus tog en kaffe och jag en te. Vi åkte in till stan där jag köpte ettt par leggings och han tankade bilen. Sedan åkte vi tillbaka till Gränna och åt på Laxstugan, jättegod mat! Efter det badade vi i poolen innan regnet kom. Vädret har ju inte varit det bästa på sista tiden så det var bara 20,5 grader i poolen typ. Men det är ju varmt nog för att bada!! Jag råkade skvätta ner mamma då jag hoppade i , haha, fan vad vi garvade! Sedan glodde vi på När Lammen tystnar, Hampus bestämde sig då för att ta sig en liten nap, haha! På kvällen åkte vi on med Annika och gick på bio- the hangover! Den var riktigt rolig, rekomenderar varmt! 

I dag gick vi upp tidigt igen, tyckte i alla fall jag, haha! Vi åkte ner till Gränna och Annika hängde med till skolan där vi bestämde med Freddie att vi skulle käka lunch på Amalias tillsammans. Jag hann också vara med lite på en av Erikas lektioner, haha! De gjorde fina arbeten om Sverige! 
Det var trevligt att käka lunch med Freddie, always fun to catch up! 

Sedan jobbade jag kväll, Hampus skjutsade upp mig och skjutsade hem Vican- tack Hampus!! Det var The Super Gang som jobbade idag! Hanna gjorde mackor, Bea stod i disken till åtta, jag, Annika, Emma och Erika serverade. Synd egentligen att det var så lugnt för annars have vi minnsan visat vad vi går för!! Vi stängde och låste tre minuter innan nio, NICE!!! 

Nu ska jag gå och lägga mig, för i morgon jobbar jag morgon!!! 
Till top