Charlotte

I can and will

Summer ball

Oförglömligt Permalink0
Igår var superskoj!!! De hade fan RADIOBILAR!!! Det hade jag ingen aning om, fy fan vad vi garvade. Vet ni hur kul det är att åka radiobil när man är full? Hahaha! Jag och Ellie skrattade så vi skrek, tror nog några tårar föll också haha. Var underbart. En väldigt annorlunda kväll! Jag gick hem rätt tidigt själv dock, för jag var så fruktansvärt trött, men hade en skojig kväll med brudarna!! 

Idag är ännu en stört varm dag, det är nästan galet. Ska ner till the common strax, woop!! RADIOBILAR!!!

I'm in love...

Oförglömligt Permalink1
Åh gud vad jag är kär. 
Så fruktansvärt, fruktansvärt KÄR! 
Det bubblar i magen och jag inte annat än att le då jag tänker på denna underbara, underbara STAD! muhaha! Det finns inget så underbart som Portsmouth då vädret är sinnesjukt underbart! 
Igår och idag har det varit strålande solsken och gårdagen tillbringades mest ute i solen på the common med polarna. Efter vår exam gick vi till the Reg och firade lite att det var över, det hade gått skit för alla i princip (förutom Ed, men han räknas inte haha!). Sedan gick vi till COOP och köpte lite mer alkhol och stack ner till the Common där vi satt hela dagen! Pojkarna spelade lite fotboll och sedan spelade vi alla brännboll. Jag var enda tjejen i ena laget och Steve var enda killen i det andra laget, haha, fett kul! 
Sedan gick jag och Steve hem till honom och vi spelade biljard och drack lite mer, Ellie kom förbi och vi spelade mer biljard och sedan tittade vi alla på film- Don't mess with the Zohan. Haha, den såg jag på bio! Tror det var med Annika, Adrien och Monica va? 
Sov på soffan hos Steve, vaknade strax innan tio (gött som fan!!) och spelat biljard och glott på tv hela dagen. 

Ikväll är det End of Year Summer Beach Party Ball. Ska bli skoj tror jag! Sedan antagligen beach party efteråt, soft! Jag ska strax upp och förfesta med brudarna på nionde våningen, inte illa. Jag har på mig en somrig klänning. Solbränd har man ju också lyckats bli så klart, haha! 

Åh, som sagt, så kär, så kär i denna underbara sommar-stad. Finns det något bättre än sol och hav och goda vänners sällskap? Jag vill aldrig att det ska ta slut... 


Kat i solen!


Steve i solen! haha 


Ed!Sian och Ben


Kim


Jag, uruselt kort! haha


Ben och Steve dummar sig med en bkiniöverdel
Kai
Charlotte, Zola och Kai i solen på the common

Henry 


Kat


Schizophrenia

Oförglömligt Permalink2
Min exam gick helt OK, ungefär som jag trodde. Så länge jag får 40% så är det ju chill. Tiden gick rätt fort, förutom sista kvarten för då var jag klar. Så måste man sitta och vänta. Sedan när den kvarten har gått måste man sitta och vänta tyst medans de går fram och tillbaka och hämtar alla papper. Det känns som en evighet. Till slut är man FRI!
Typ.
För man måste hem och börja råplugga inför nästa exam. Något jag nu har gjort i några timmar. Klockan är nu tio över tre och jag har gett upp och ska strax gå och lägga mig. Det sista jag ska göra innan jag somnar är att läsa igenom mina 34 sidor av anteckningar som tagit flera dagar att skriva, allt för att göra ett prov på två timmar imorgon.
Tack och lov att det är ett intressant ämne! Abnormal psychology är underbart! Kom precis på att jag måste snabbt läsa igenom om sexual disorders för det har jag inte hunnit kolla på alls och jag måste friska upp minnet. Jag har inte ens hunnit göra några anteckningar på det, så det får bli att läsa från boken och hoppas att något fastnar inför imorgon. Ikväll har jag i princip bara fokuserat på schizofreni, jag hoppas att uppsatsfrågan kommer handla om det, för jag känner att jag har mycket att skriva ner i den frågan! Minst av allt vill jag nog ha den om depression. Jag trodde först att jag inte ville ha den om barn och deras disorders, men tror nog att det kan vara lättare att bullshitta än att skriva om för och nack-delar med piller vs kognitiv beteende terapi!

Annars, vad har man gjort idag? Gick till Spar och köpte toapapper, bröd, mjölk och ägg. Tittade på en film med Ellie och Jess. Sedan kom Annika hem, woho! Jag hängde med henne till Spar för hon var riktigt hungrig!
"Titta månen Annika!"
"Ja, jag vet. Jag har stirrat på den i en timme." Haha!

Godnatt på er, önska mig lycka till, haha!
Till top