Charlotte

I can and will

Halloween

Oförglömligt Permalink0
I dag är det halloween och givetvis är det dags för fest!! Förra året köpte jag en häxhatt för 99p och hade på mig en svart klänning. Jag lade ner liiiiite mer ansträgning iår och köpte en djävuls-treudd. Jag ska ha röd ögonskugga (jag säger ögonskugga, men det är ansiktsfärg som jag lånar från Amy eftersom jag inte har röd ögonskugga haha) och en röd klänning. Kat har djävulshorn åt mig. Så. Spenderade 2 pund iår, nästa år kanske jag spenderar 3 pund, vem vet? haha!

Jag gick runt på Albert Road och letade efter något att ha på mig ikväll, jag tänkte gå till the Fancy Dress shop de har, vilket jag också gjorde men jag stannade inte länge kan jag lova!! För det första var det kö in till den lilla affären, och väl där inne var det för mycket folk för att orka titta ordentligt på alla läskiga prylar. Jag visste inte heller då vad jag ville klä ut mig till, så jag ringde Kat i panik och hon sa att hon hade djävulshorn och jag hade ju en röd klänning, perfekt! Jag hittade en 2 punds treudd i Coop. Lyckan var total haha. Ska definitvt ta bilder ikväll så får ni se hur jag ser ut! Jag orkade inte köpa alkhol förut, men det gör jag ikväll då jag går till Kat eftersom Kwikimart är påväg till hennes hus och det är ju öppet 24/7. Ibland glömmer jag hur underbart det är att ha det så, man glömmer ju av det jobbiga med Systembolaget när man bor utomlands haha.

Vädret har varit fint och varmt idag! Det var nästan för varmt för att ha min tunna höstjacka på mig, så skönt. Solen sken och det kändes som det var September och inte sista dagen i Oktober haha, riktigt gött!! Låg nog på en 15 grader skulle jag tro! Man måste bara älska Portsmouth!


Om ni inte hört den ännu, leta upp Riverside- Sidney Samson. Party TUNE!!!


http://i.zdnet.com/blogs/bsd%20linux%20devil.JPG

Pictures!!!

Oförglömligt Permalink0
Här kommer lite fina bilder från Bath:


Is bar!De har en damm på campus!! med massor av ankor, haha!


Campus!
Anka!
Adrien, Byron och Hannah


Amy och jag!


Jag och Amys vän Kat
Dansgolvet


Byron och jag!Vaccin eller inte?

Oförglömligt Permalink3
Emelie blogg har fått mig att fundera på det här med vaccin. Saken är den, att skulle jag få chansen att vaccinera mig just nu skulle jag tacka nej faktiskt. Ni kanske tycker jag är dum som gör så, men jag är bara vaksam. Jag vill inte att någon läkare ska stoppa något i min kropp som inte funnit speciellt länge, och det spelar ingen roll att ni säger att de har kollat allting hur noga som helst. Det gör man med allting, det betyder inte att det är 100% säkert, även om jag faktiskt tror att det inte är någon fara. Jag villl bara inte, det känns inte rätt.
Sedan säger alla att man hjälper varandra, att man stoppar viruset.. Visst, vi stoppar det HÄR viruset.. men om jag förstått det rätt, så är svininfluensan en mutation..? Hm, ja gott folk, man kan ju undra varför virus muterar.. Kanske för att vi vaccinerar oss mot allting så de måste. Evolution helt enkelt. Vi kanske stoppar svininfluensan för 10, 20 år. Men vad skapar vi istället? Kanske något ännu farligare...?
Ärligt talat vet jag inte, jag spekulerar ju bara och folk gör precis som de vill. I slutändan behöver jag bara tänka på mig själv egentligen, om man bortser från det argumentet att man stoppar smittan från att nå andra. Jag menar mer att jag inte har några barn till exempel, som gör situationen svårare att avgöra.
Media har förstorat upp svininfluensan, som media alltid gör. Alla snackar om hur man kan dö av det, men folk dör av vanlig influensa också, men det står aldrig i tidningen för vanlig influensa är en naturlig dela av vardagen och det är inte på tal om att vaccinera oss mot den.
Jag vet inte!! Kan hända att jag vaccinerar mig så småningom. Vi får väl se! Jag kanske få ligga pissigt sjuk i min säng om några veckor och äta upp mina ord! Detta är bara lite funderingar och osäkerheter jag har angående detta, that's it! Jag menar bara att det kanske inte är det mest självklara i världen, att gå och vaccinera sig med resten av befolkningen. Tycker bara man ska stanna upp och fundera lite innan man följer strömmen. Sedan är strömmen säkert helt ofarlig. Men man vet aldrig.
Till top