Charlotte

I can and will

It's a small crime and I got no excuse

Oförglömligt Permalink0
Godmorgon!! Ännu en solig dag i Pompey, waaay! Har på mig en jeans klänning och ska strax göra mig iordning för att träffa Kat och hennes pojkvän James. Vi ska gå på en frivillig föreläsning som en snubbe håller som har mördat någon men har blivit rehabiliterad. Jag tror jag har skrivi om det. Ska bli intressant i alla fall!! Sedan ska jag snabbt in till stan för att köpa en billig kamera så jag kan ta kort den närmaste tiden. Det finns en Sony affär, så ska nog kolla in vad dom har där. Annars finns det andra mer allmänna affärer, typ Currys.

Jag snackade med Jenny igår om att flytta in i huset, och hon sa att om hon får flytta in i sin nya lägenhet i juni eller juli så flyttar hon in på en gång och då kan jag flytta in i mitt rum på en gång, fan vad gött!! Vi får se när inflyttningsdatum är för henne. Då sa vi att i sådana fall kan jag bara betala henne hyran som hon redan betalat. Blir ju skitbra! Sedan är det hyresfritt i Augusti, nice ncie! Måste skriva klart mitt CV och försöka hitta ett jobb. Tror det börjar gå ganska många jobb nu, speciellt när studenter som har deltid ska flytta hem för sommaren. muhaha!!

Everything's so blurry and everyone's so fake!!!

Oförglömligt Permalink0
Åh jag ryker av ilska. Men detta jag ska bara vara arg nu, och sedan ska jag ta en dusch och sedan får ilskan vara över. För sedan måste jag gå vidare med mitt liv och låta det vara och aldrig se tillbaka. Vad som hänt? Ben chattade med Steve innan och för att göra en medellång historia kort: han sa i princip att jag ljög. Att ingenting hade hänt. Han har alltså inte sagt någonting till sin flickvän. Men han har raderat mig från facebook. För ingenting hände ju, så det är klart man raderar mig från facebook då. Vilken jävla loser.
Vet ni vad? Jag kan i alla fall gå vidare med mitt liv. Ingenting förändras här. Jag var singel den kvällen och jag är fortfarande singel, ingen skillnad där. Han däremot, kan ju leva med det faktum att han var otrogen mot sin flickvän och dessutom ljög om det. Han vet sanningen. Och mina vänner vet sanningen. Han försöker bara skydda sig själv från att bli påkommen. Så. Nu får det vara nog. Har jag tur kommer ingenting alls mer att hända, så jag behöver aldrig mer nämna hans idiotiska namn i den här bloggen!!

Tur att jag har så underbara vänner som jag kan umgås med och som tror på mig och som alltid står vid min sida. Vad skulle jag göra utan dom?

I dag har jag tillbringat större delen av dagen (Från elva till sex) i Uni. Först tutorial från elva till tolv och sedan jobbade jag på vår practical till klockan fyra då vi hade en mycket intressant föreläsning om personality disorders. Me like.

Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag plugga vidare och sedan ska jag äta god mat och om det finns tid kvar ska jag plugga lite mer, annars ska jag se på Grey's Anatomy (standard!).
Imorgon är jag ledig, men jag ska in till uni då för jag ska gå på en intressant föreläsning som en föredetta kriminell håller i. Han har blivit rehabiliterad och utbiltat sig och ändrat hela sitt liv. Och han var i fängelse för mord!! ganska grymt, ska bli intressant. Ska gå med Kat och hennes pojkvän som kommit ner för helgen. Och så antagligen Steve också!

Hoppas alla mår bra och ingen är så arg som jag är ljust nu!
Jag är ingen jävla lögnare!!!!

I wish you thought I was the reason you were in the world

Oförglömligt Permalink0
God morgon! Jag vaknar av ett sms från Steve som frågar om mitt internet fungerar. Jag säger att så vitt jag vet, så ja, varför? Han svarade att det stod något om något problem på hans och han hade hört att flera andra människor hade haft problem med virgin media på senaste tiden så han undrade om det var bara hans eller inte. Och så var han irriterad för han ville runka innan han gick in till uni, haha!

Nu sitter jag i alla fall här och ska strax göra mig iordning för tutorial. Egentligen börjar jag inte för ens klockan fyra på torsdagar, men Stefanie satte ett möte i dag. Men det gör ingenting alls eftersom jag vill få massa plugg gjort idag, så jag ska stanna kvar i Uni och plugga tills föreläsningen. Fyra timmar, blir perfekt tror jag. Igår var jag i Uni ganska länge och jag och min tutor grupp fixade med statistiken. Det är en del kvar att göra som jag ska avslta idag. Har läst två artiklar av nio, så måste försöka läsa klart alla i dag så jag kan börja med introt! Vill verkligen försöka ha det mesta gjort nu i helgen så jag kan börja på nästa uppsats.

Verkar som Ben och hans flickvän fortfarande är tillsammans. Kat lade upp massa bilder från kvällen igår och taggade både honom och mig i dom. Men nu imorse hade han detaggat alla bilder på honom och mig. Så antar att han berättat för henne. Jag hade hoppats att han kanske inte hade berättat just vem han hade varit med. För nu har hon väl förlåtit honom och är fortfarande ihop. Medans jag är horan som var med hennes pojkvän. Suck. Smällar man får ta!! Har inte tid att tänka på det just nu, måste fokusera på plugget! Vill göra bättre ifrån mig nu så jag kan komma upp i en välförtjänt, ordentligt 2.1!!!!
Till top