Charlotte

I can and will

Lyckligast på jorden!

Oförglömligt Permalink3
Såå, igår gick jag ner till Albert Road för att träffa Steve och Ben klockan sju på puben. De hade dock glömt av tiden och spelat fotboll. Fick tag på människan ändå, så slutade med att jag gick hem till honom istället och väntade medans de gjorde sig iordning. Vid halvnio kom vi i alla fall iväg haha. Så mötte vi Andrew på vägen och gick till puben. Steve frågade vad jag ville ha att dricka och jag bad om ett glas vin. Han köpte en flaska till mig och satte ett sugrör i flaskan hahaha! Jag valde ändå att få dricka ur ett glas haha. Steve och Ben gick hem runt elvatiden men Andrew ville fortsätta så han och gick till the one eyed dog och spelade biljard med en australiensk tjej och henne pojkvän. Det var hur kul som helst. Gud vad jag skrattade!! Vi gick väl hem strax efter midnatt, men svängde förbi andrews hus först för han ville ta ut sina linser. Då frågade han mig också om han kunde ta med sig en liten behållare och lite linsvätska som han kan ha hos mig jämt så han inte behöver oroa sig om han kommer till mig på kvällarna och har linserna på sig. Då blev jag glad för det är liksom framtidstänkande. Så gick vi hem till mig och när vi låg och myste så säger han till mig: "Jag tycker du ska vara min flickvän nu." Och jag frågade om han var säker, och han sa ja att nu var jag hans. Snacka om att jag fylldes av glädje!! På morgonen när vi vaknade låg vi och myste igen och så sa han: "kommer du ihåg vad jag sa igårkväll?" haha! Jag nickade bara och frågade om han fortfarande menade det och han sa ja. Så nu har jag, till slut, efter många om och men, efter mycket skit och hjärtebrist.. lyckats få mig en helt underbar pojvkän som bara är min, min, min. Den här Charlotte har aldrig varit lyckligare!

Och på Torsdag ska jag och tjejerna till Kos som grädde på moset! Livet är underbart just nu!!

Oh life!!!

Oförglömligt Permalink0
Åh, igårkväll kom Andrew över och han hade köpt mig en present haha söööt. Han gav mig kakformar så jag kan baka en stor cupcake!! Han hade sett den på tv och fått den efterskickad haha, så sött. Vi spelade alfabet (han vann, men jag var nära!!) och sedan myste vi ett par timmar innan han gick hem för att sova eftersom han skulle upp klockan sex på morgonen. Men ikväll stannar han över natten eftersom han inte börjar för ens klockan fem imorgon.

Jag har varit inne i stan idag med Ellie och köpt lite grejor till semestern. Köpte två jättefin långa klännigar och solkräm. 50+ SPF. Köpte också ett par nya trosor från primark eftersom det är löjligt billigt där och jag behövde nya. Passade också på att köpa ett litet cupcake halsband men när jag kollade i påsen då jag kom hem låg den inte däri!! Men betalat för den har jag, så ska nog gå tillbaka imorgon och se om jag kan få en ny. Även om jag ju inte kan bevisa att jag aldrig fick den. Men den kostar bara 15 spänn typ så det är chill.

Jag ska snart göra mig iordning och bege mig ner till Albert Road där jag ska träffa Steve, och förhoppningsvis Ben också om han vill! Vi ska ta oss ett par drinkar för att fira min födelsedag. Andrew ska hänga på tror jag. Han sa i alla fall igårkväll att han gärna ville. Tror dock inte att han hinner till klockan sju eftersom han slutar jobbet klockan sex, men vi får väl se vad han säger. Det blir en lugn kväll i vilket fall, jag vill hem och mysa i mina nya pyamasbyxor som jag köpte idag från primark också. Primark är typ bäst ibland!!

Hipp hipp hurra!

Oförglömligt Permalink0
Idag fyller jag 22 år! Woho!! Det har varit en super dag hitills! Amy och Jess kom in och hoppade på min säng på morgonen och ropade åt mig att komma och öppna mina presenter haha. De hade gjort en liten choklad-stig åt mig ner till vardagsrummet där de hade blåst upp massa ballonger. På bordet låg fyra presenter, några kort och en tårta som såg ut som en stor cupcake!!! Fawcett hade skickat mig ett kort, bless her! Den hade cupcakes på sig, såklart haha, välidgt gulligt. Jess och Amys kort hade också cupcakes på sig. Av Jess fick jag en spargris fast i form av en cupcake, hur söt som helst hihi! Ellie, Jenny och Laura gav mig som en stor, tunn tröja som man typ har på stranden eller när man ligger vi poolkanten, vet inte vad de kallas! Och en jättestor scarf, verkligen helt enorm, jättefin! De gav mig också små bärbara högtalare som jag kan koppla in min ipod i! Perfekt, har verkligen velat ha sådana länge nu och de hade jättebra ljud! Blir perfekt att ta med sig till Kos!!

Jag och Ellie gick in till stan och käkade lunch på en pub. Vi delade några nachos till förrät, sedan hade jag en kycklingburgare med lökringar som var supergott. Ellie hade skinka, ägg och pommes. Till efterätt tog Ellie våffla med chokladsås och glass, men jag valde en cheesecake med jordgubbs och blåbärs kompott. Supergott!!
Har fått så himla många fina gratulationer från vänner på facebook etc. Jag har sådan tur som har så fina vänner. Vaknade på morgonen av ett grattis-sms från Andrew, han var på väg till jobbet. Han slutar jobba klockan sex och han ska komma över och fira lite med mig ikväll, woho! Ska bli skojigt!! Han stannar nog inte så länge dock eftersom han börjar jobba imorgon klockan åtta igen, gäsp!!
Till top