Charlotte

I can and will

We're gonna party like it's your Birthday!

Oförglömligt Permalink0
I dag är det exakt ett år sedan jag gick ut och ramlade i trapporna i Liquid och såg ut som jag hade blivit misshandlad i några veckor efter det haha.

Det är alltså Bens födelesdag i dag med andra ord!

Jag har köpt honom ett kort och just nu sitter jag i morgonrock och handuk och har precis duschat. Jag har smått panik för jag vill vara där inom två timmar, men jag har ingen hårtork så vetefan hur det kommer bli. Vet inte hur fort mitt hår torkar i vanliga fall?! Får försöka handduksttorka det så gott jag kan och sen platta resten torrt... inte bra för håret alls, men vad ska man göra?

I dag gick jag in till uni på min lediga dag, med strålande solsken och riktigt varmt och skönt också. Kände som vår, riktigt nice! Jag satte mig och gjorde klart den sista statistiken jag hade kvar att göra. Har gjort en mixed factorial Anova med en posthoc pairwise comparssion (Bonferonni) och en pearson correlatin med en partial correlation. Ah, visst låter det smart? haha!

Steve var där ett tag också, stackaren gjorde illa sig för ett par dagar sedan. Han stod i köket med grabbarna och något höll på att gå fel med köksskåpen om jag förstått rätt, så det stod och höll i dom då dom alla föll.. på Steves ansikte...!! Det blödde som fan och de skyndade sig till sjukhus där han fick vänta i fyra timmar innan han till slut fick stygn i ansiktet. Han ser ju inte så pigg ut i ansiktet om man säger så.

Och så har Annika bokat flygbiljetter till Portmsouth, gött! Ska bli skoj att se människan igen och jag kan tänka mig att hon ser fram emot att se Pompey efter så lång tid. Det är ju ändå en underbar stad med underbara vänner, hihi!

Fick en liten present från Amy och Jess i dag, en kalender med halvnakna killar från Ann Summers! Haha det gillar vi! Då kanske jag håller mig borta från att köpa något imorgonkväll på Charlenes Ann Summers fes!!

Nu ska jag försöka torka mitt hur genom att headbanga som Emelie föreslog. (Haha, eller så ska jag bara försöka gnugga mitt hår med min handduk!!)

Här kommer några bilder på mig och Ben, vårt lilla födelesdagbarn som fyller 20 idag! Haha!

 

 

 

 

 

 

 

Just because you're paranoid, don't mean they're not after you

Oförglömligt Permalink0
Henry gör mig arg. Jag avskyr honom. Jag orkar inte gå in på detaljer, för det är inte viktigt. Men han tror fan han kan allt och vet allt, men han vet ju för i helvete ingenting. Och imorse var han bara usch. Och vardagsrummet ser ut som skit för han har spritt ut alla sina grejor överallt, och det är så jävla irriterande för man städar och städar och städar hela tiden och han bar stökar ner på en gång. Det är fan som att bo med ett jävla barn, och jag är trött på det. Hur svårt är det egentligen, då man är 20 bast, att plocka upp efter sig själv och se till att huset ser OK ut då man faktiskt bor med tre andra personer?! Visa lite respekt och sluta vara så jävla äckligt lat! Jag tål knappt att se på honom, så arg gör han mig.

Snart ska jag i alla fall ut i det lätta regnet (längtar tillbaka till gårdagens underbara varma sol) och träffa Amy i stan. Vi ska ta oss en kopp te eller något innan vår föreläsning. Ska bli gött att komma ifrån huset och ska bli nice att tillbringa lite ensam-tid med Amy!

Nirvana: åh...

http://www.tokyomusicjapan.com/auction/NirvanaSliverposter.JPG

I need you so much closer

Oförglömligt Permalink0
Åh jag är inte på humör att blogga för jag är för trött, så det får bli en punkt lista:

  • Hade föreläsning klockan 10-12, 12-13.
  • Gjorde massor med statistik i typ fyra timmar för presentationen
  • Åt resterna från gårdagens fajitas
  • Tog taxi till Ellie och såg på Mean Girls och Wild Child med henne och Vicky
  • Tog sällskap med Vicky och gick hem
  • Letat lite artiklar på internet för presentationen, hoppas att jag kan smått börja på introduktionen imorgon eller Fredag.
  • Nu ska jag sova, godnatt
http://thecia.com.au/reviews/w/images/wild-child-0.jpg
Till top