Charlotte

I can and will

Jävla skit

Oförglömligt Permalink0
Åh, hade sett fram emot att träffa John ikväll så grymt mycket. Har inte sett honom på en vecka. Men han skickade sms förut och sa att det var nog bättre om vi sågs en annan kväll istället eftersom han är sjuk och inte vill smitta mig innan mina exams. Nu kan jag inte träffa honom för ens till helgen.

Jag kan inte ljuga, jag är livrädd. Rädd att han bara säger så här, att han egentligen tappat intresset för mig. Alla andra killar har ju gjort det. Fan, att man ska tänka så jävla mycket? Med största sannolikhet så är han ju helt enkelt bara så pass sjuk att han inte pallar sällskap och inte vill smitta mig! Varför ska jag övertänka allting hela tiden och tro det värsta? Usch. Det blir puben med tjejerna och Matt en stund istället i dag, för jag hade ju sett fram emot att göra någonting idag!! Så ska jag göra mig iordning och gå upp till dom nu, så får vi se vad John säger om nästa vecka. Vill ju verkligen se honom igen snart..

Jag säger bara EN sak:

Oförglömligt Permalink0
SÖÖÖÖÖÖÖDEEEEEERTÄÄÄÄÄLJEEEEE!!!!!!!!!!

Change of plans

Oförglömligt Permalink0
ÅH!! Tror ni inte att jag kommer på klockan två på natten, då jag ligger i sängen och försöker sova, att jag måste till ett DMS möte imorgon och måla bakgrunder till musikalen?! Gaaaah!! Var tvungen att ställa klockan på halvtio imorgonbitti och nu är klockan kvart i fyra och jag kan inte sova.

Kom plötsligt på massa saker att oroa mig för, haha. Mest min ekonomi, jag har inte vågat kolla mitt bank konto på ett bra tag eftersom jag varit orolig att det inte ska se så bra ut. Så jag fick rycket och kollade, och allt är chill haha. Hade mycket mer än vad jag trodde, jag har varit duktig med mina pengar haha! Plus att jag loggade in och kollade min CSN och de har både fått och godkänt min studieförsäkran, så gissar att lånet kommer in i början av nästa vecka. Cool beans!

Imorgon ska jag in till DMS mötet vid halv elva, stannar till lunch, drar hem igen, sover kanske en timme om jag behöver, och sedan är det plugg, plugg, plugg som gäller! Full rulle, woho!
Till top