Charlotte

I can and will

Pretty animals in cages, pretty flowers in vases

Oförglömligt Permalink0
Sååå!! Då har jag flyttat in på Guildford Road med tjejerna och det känns grymt bra! Är så glad att jag är här nu.
Det har gått bra på bion också, verkar skoj att jobba där. Jag tror jag kommer börja jobba ordentligt på fredag. Möjligen senare i helgen, vi får se hur schemat ser ut. Eclipse kommer ut på Fredag så det kommer vara busy, busy!! Tror inte de kommer träna oss ordentligt på kassa apparaterna på ett par veckor eftersom det kommer vara så mycket att göra, så vi skulle bara sakta ner allting. På torsdagkväll är det personalmöte, halvelva på kvällen. Efteråt kommer vi få se Eclipse (om vi vill). Alltså en dag före alla andra, gratis. HAHA. Ganska gött att jobba på bio!!! Jag får se alla filmer gratis om jag vill. För de nyaste filmerna (två veckor gamla högst) får jag se två filmer i veckan gratis (eller jag och en vän gratis). För äldre filmer får jag se tre i veckan, eller ta med tre vänner så att säga. Någonting sånt är det i alla fall. Not bad!

Just nu är jag ensam hemma, men jag ska göra mig iordning och gå till Bar38 om ett par timmar där Ellie jobbar ikväll. Hon säger att det kommer vara dött så hon kommer ha trist, så jag tänkte sitta och hålla henne sällskap och sen kan vi dela en taxi hem så slipper hon åka hem ensam. Och jag har ju inget bättre för mig direkt! Steve sa att han kanske kommer men tror knappast det blir så.

Close my eyes so I won't show I know you're right behind me

Oförglömligt Permalink0
Såå, igårnatt klockan ett på natten blev det plötsligt kolsvart. Strömavbrott i hela Portsmouth! Jag letade fram ljus och tände och smsade Sian för att se till att hon var okej. Hon jobbar på en pub på Albert Road och de hade låst in sig själva för att se till att inga galningar tog sig in. Tydligen sprang folk helt vilt och en stor grupp med snubbar hade sprungit ner Albert Road och skrikit att de skulle råna the kwikeemart (en affär som är öppen 24/7). Det var lite smått läskigt! Strömmen var av i ungefär tre timmar. Jag och Sian satt och drack te (tack och lov för gasugn!) och pratade. Men sedan gick jag och lade mig. Tydligen var det en brand någonstans som de inte kunde släcka ordentligt för ens strax runt sju imorse och det var det som orsakade strömavbrottet.

Imorgon har jag min induction på bion. Är lite nervös! Hoppas det går bra och jag inte gör bort mig! Antar vi kommer bli visade runt egentligen, lämna in våra kontrakt och få kläder typ. Vi får väl se!
Jag och Amy tänkte städa idag.. men det hände aldrig riktigt haha. Får fixa lite imorgon innan jobbet och igen på kvällen när jag kommer hem. Ska se om jag kan flytta över mina grejor till huset imorgon också, annars blir det Måndag och Tisdag!! Måste ge Jenny hennes hyrespengar imorgon också. Hejdå underbara pengar. 300 punds, nice! haha!

Idag har jag varit inne i stan med Ellie, tog ett passfoto på mig själv och sen hängde jag med hem till Ellie (snart kommer det även vara hemma hos mig haha) och käkade lunch. Jag gick dessutom ner till Steve förut ikväll och skrev ut alla papper jag behövde fylla i och skriva under inför imorgon. Var nice att se honom och Mark, Ben och Goldie lite snabbt. De hade köpt en liten grill och Steve erbjöd mig att stanna för det men jag hade lovat Amy att komma hem snabbt och hänga med henne. Vi har glott på tv hela kvällen typ.

I feel good enough for you

Oförglömligt Permalink0
Jag och Steve är sams igen, han skrev till mig igår så det känns bra!

Festade igår med Ellie, Jenny, Gammon och Matt. Så det var nästan hela Isle of Wight gänget. Det var skojigt men blev nog lite för mycket alkohol för alla inblandade hahaha!

Idag har jag och Sian städat vardagsrummet så det är fläckfritt. Typ. haha. Jag har också packat ännu mer. Typ bara kläder kvar nu att packa, gött mos!

Idag är det midsommarafton och jag sitter ensam hemma medans jag vet att alla hemma i Sverige festar och har det skoj. Aja, vädret är ju kanon i alla fall!

Imorgon ska jag in till stan och skriva ut lite grejor jag behöver till min Induction på Söndag. Jag måste också ha ett pass foto på mig själv. Jobbigt att behöva spendera pengar på det men aja.
Till top