Charlotte

I can and will

Syster Yster

Oförglömligt Permalink2
Så syrran föll för grupptrycket och skaffade blogg hon med. Hurra tycker jag, och ni kan läsa den här. Det finns också en länk i sidomenyn bland mina länkar för framtida bruk om ni är intresserade!

Igårkväll kom Andrew över och vi tittade på James Bond som var på tv, hurra! Jag älskar James Bond! Och så myste vi såklart. Han jobbar ikväll och det gör Ellie också och Laura är hemma så just nu är jag ensam hemma men jag ska över till Kat om en stund och se på the X-Factor.

Imorgon är det Halloween fest som gäller! Vårt hus kommer se grymt ut tror jag, det kommer rätt mycket folk. Andrew och hans housemates med polare kommer över runt elva skulle jag tro eftersom Andrew jobbar till 10. Steve och psykologi gänget kommer över och så massor av Ellies polare från jobbet och hennes kurs såklart. Ska verkligen bli superskoj! Vi ska ha en DJ här så musiken kommer vara asbra!! Ser verkligen fram emot detta. Jag och Ellie ska gå upp tidigt imorgon och städa och dekorera. Förhoppningsvis blir huset grymt!!

Feels like home to me

Oförglömligt Permalink0
Åh, glömde förklara till Victoria: Vi hade inte nummer 1-10, det var blandat upp till 22 tror jag. Så några var liksom 13 och 17. Så nej, vi kunde inte räkna ut vilka nummer vi var hehe.

I alla fall!! Igår hade jag ännu en helt fantastisk kväll med Andrew. Jag blir verkligen mer och mer kär för varje dag som går. Får man känna såhär? Jag älskar att jag känner att jag verkligen kan vara mig själv med honom. Tror aldrig att jag har kunnat vara så avslappnad och visa min rätta sida inför en kille förut. Jag har så himla mycket plugg och skit som jag måste göra, men även mitt i all stress så känner jag mig så lycklig.

Ellie skickade sms och sa att DJn från Bar38 erbjöd sig att vara DJ på vår fest på Söndag, haha hur jävla coolt är inte det? Proffessionell DJ i vårt lilla hus, YES! Hoppas det blir av!! Och hoppas mycket folk kommer! Annika, jag vet inte ännu vad jag ska klä ut mig till? Jag vill inte spendera mycket pengar så tror jag bara ska köpa en häx-hatt och en kvast typ. Ta på mig en svart klänning: win haha!

Idag tänkte jag försöka plugga! Har en föreläsning klockan två annars gör jag nada idag. Tror rätt många ska ut och festa ikväll men jag känner inte för det. Jag hoppas Laura kommer hem idag eftersom Ellie åkte hem imorse!

Helloooo

Oförglömligt Permalink1
Lyckades släpa mig upp till min föreläsning klockan nio imorse som var totalt värdelös. Sedan gick jag hem direkt och har i princip inte gjort speciellt mycket sedan dess. Försökt plugga lite men hittar verkligen ingen motivation. Aja, bättre än absolut ingenting antar jag. Skrattade åt ellie när hon slängde ut sniglar genom fönstret eftersom de krypit in då vi öppnade badrumsfönstret när vi lagade mat. Det har regnat idag, usch. Vi ska ha halloween fest på Söndag, det ser jag fram emot!

Nu orkar jag inte blogga mer. Börjar klockan nio imorgon igen och jag måste verkligen gå!! Godnatt!!!
Till top