Charlotte

I can and will

Liquid ikväll!

Oförglömligt Permalink1
Igårkväll hängde jag med Ellie hem till Jenny och vi käkade lite pizza innan vi stack till the Union för att träffa Swimteam, var ju Purple Wednesday. Men Ellie var bakis från kvällen innan och jag kände inte direkt att jag hade lusten att vara ute sent, så vi stack faktiskt hem klockan nio haha! Vi gick och lade oss innan elva och sov sött. Vaknade av mig själv klockan nio och städade mitt rum. Gick till Asda och köpte tvättmedel så jag kunde tvätta mina kläder. Klockan två hade jag en föreläsning som var sådär. Efter det hade jag ett möte med min support tutor och jag känner väl mig ganska stressad över mitt projekt och inte säker på vad det är jag gör eller ska göra. Men förhoppningsvis lyckas jag få fram något slags arbete. Det måste jag ju haha. Fick skjuts hem av Jess och Amy. Hann diska och dricka te innan jag insåg att klockan var halvsex och jag ska ju ut ikväll. Så gick snabbt över till Asda och köpte billig mikromat och sedan gjorde jag mig iordning. Nu sitter jag och väntar på att få höra från Kat när hon är klar så ska jag ringa taxi, förfest hos Steve! Sedan är det Liquid som gäller!

Så har jag och Andrew varit officiella i en månad nu också! Såg ett hjärtformat moln förut och det ser jag som ett bra tecken haha!

Orka rubrik..!

Oförglömligt Permalink0
Igår var supermysigt hos Andrew, som vanligt, får man vara såhär kär? Vi tittade på tv och myste. Idag vaknade vi rätt tidigt och vi gick och käkade frukost. Sedan gick vi in till stan och lullade runt lite. Andrew behövde en ny väska och jag behövde nya lakan och den här gången köpte jag verkligen några haha!

Jag var supertrött när jag kom hem från stan så vilade en timme innan jag hade en föreläsning klockan sex på kvällen. Det var bara en engångsföretelse som tur var och den pågick bara i en timme istället för två vilket var skönt! Imorgon börjar jag dock klockan nio på morgonen så jag ska strax gå och lägga mig. Jag och Laura åt steak pie till middag vilket var supergott!

Idag åkte Vican till Uni, hoppas hon har det skoj! Men det tror jag säkert att hon har hehe!

Första föreläsningarna & träffade Farmor och syrran!

Oförglömligt Permalink0
Idag hade jag mina första föreläsning. Började med Evolutionary Psychology klockan tio på morgonen, verkar som det kommer bli en bra kurs! Efter det träffade jag farmor och syrran som kom ner till Portsmouth över lunch och det var mycket trevligt. Farmor gav mig lite fickpengar vilket var trevligt. Åt en god Ceasar sallad! Efter lunch hade jag en till föreläsning, Issues in Clinical and Counselling Psychology vilket verkar vara en grym kurs. Föreläsaren är rolig! Verkar som det kommer bli mycket att läsa, men intressant och otroligt kritskt tänkande. Bra där!

Kom hem för en liten stund sedan, ska strax laga mat med Laura och sedan ska jag över till Andrew ikväll för myspys!
Till top