Charlotte

I can and will

Day 06 - A song that reminds you of somewhere

Oförglömligt Permalink0
Detta är inte hela låten och det är rätt dålig kvalité, men ni kan lyssna på den här om ni har spotify. Det finns dessutom många andra versioner. Ellie tipsade mig om den innan vi åkte till Kos och den fick oss båda laddade inför resan så den påminner mig om Kos och vad underbart kul vi tjejer hade den veckan hehe!

Min lediga Måndag

Oförglömligt Permalink0
Idag sov jag länge, det behövdes kan jag säga! Skönt. Sedan kände jag mig lite nere så gick till Asda och köpte choklad, sedan träffade jag Andrew snabbt och drack en kopp te. Han får mig alltid på mycket bättre humör så dagen vände snabbt och jag har lyckats få en hel del plugg gjort och jag är inte klar än. Jag vill bli helt klar med min transkribering idag så att jag kan fokusera på att läsa bakgrundmaterial och börja analysera skiten. Tänkte skriva ut allting på Onsdag och bara läsa igenom det om och om igen. Tur att jag har Annika som sällskap på msn under vardagarna då vi båda sitter och försöka hitta motiveringen till att plugga haha!

Snart kommer Laura hem från sin föreläsning och jag ska laga oss lite middag. Kyckling med lök, vitlök, krossade tomater och lite kryddor tillsammans med ris och grönsaker. Hoppas det blir gott! Stackars Ellie jobbar ikväll igen, hon har alltid så mycket att göra, jag förstår att hon ibland blir stressad!

Imorgon ska jag och Andrew fira att vi varit tillsammans i sex månader. Vi tänkte först gå och äta middag någonstans men så vill vi båda spara pengar så han ska laga mig middag igen vilket ska bli riktigt mysigt. Kan inte fatta riktigt att det redan gått sex månader. Men det har varit ett helt otroligt halvår och jag har aldrig varit lyckligare. Kärlek är verkligen helt underbart. Han kom och förändrade allt till det bättre för mig och det kommer jag alltid vara tacksam för.Day 05 - A song that reminds you of someone

Oförglömligt Permalink0
Detta är min och Andrews låt och varje gång jag hör den kan jag inte tänka på något annat än honom och vilken tur jag har som fick jobbet på bion så jag kunde träffa honom. Det är vår låt för första skiftet vi hade tillsammans städade vi och Shrek gick då och den här låten spelades på slutet. Båda jag och Andrew tyckte den var söt. Den är väldigt fin.

Till top