Charlotte

I can and will

Oxford!

Oförglömligt Permalink1
Hej alla som fortfarande kollar in på bloggen haha!
Nu har jag bott hos farmor i cirkus fyra dagar, kom hit runt tolvtiden på Måndag och nu är det Torsdag morgon! Än så länge har det gått bra. I tisdags åkte jag in till Oxford och hade ett möte med Office Angels. De ska försöka hjälpa mig att hitta lite temporära kontorsjobb så jag kan få prova på att göra lite olika saker och ting! Jag hoppas jag kanske får något snart, jag tänkte ge dom lite tid så jag har en chans att se om jag får lite jobb. Annars får jag börja söka massor med annat.

Igår hjälpte jag farmor att måla om badrummet. Men nu är hon inte nöjd med färgen så det ska nog målas om igen haha. Aja, det var ju kul i alla fall och gött att göra något under dagen! På kvällen gick jag till puben med farfar och hade ett par glas vin. Jag träffade ett trevligt par (som inte var ett par utan kollegor) och kvinnan hade en liten hundvalp som var sååå söt som jag lekte med. De var på lite semester och åkte runt på kanalen och hade mött upp för att umgås några dagar. Trevligt!

Strax ska vi iväg och hämta min kusin Camilla från en tågstation och köra hem henne, ska bli trevligt att träffa henne. Så ska vi äta lunch på vägen dessutom.
Imorgon åkte jag till Reading för att gosa med Andrew hela helgen! Hoppas tiden går sakta så jag får njuta ordentligt. Men tiden går alltid alldeles för fort då jag är med honom, suck! Ser väldigt mycket fram emot det i alla fall, och tydligen ska vi grilla på lördag så det ska bli super!

Jag hoppas alla mår bra, och jag vet att vi alla är lite lata med bloggandet nu.. tänker väl mest på Annika.. haha! Men också mig själv. Vi måste bättre oss!!

Sista dagen i Portsmouth

Oförglömligt Permalink0
Jag har verkligen varit usel på att blogga de senaste månaderna, förlåt! Jag tror nog att jag snart kommer börja blogga mer. Idag hade jag min sista dag i Portsmouth, och den var super. Vaknade hemma hos mig med Andrew brevid mig. Vi åt frukost i sängen och sedan gick vi in till Guildhall där en av Andrews vänner från Reading (Victoria, som jag träffat förut och som vi firade nyår med bland annat) sålde lite vintage kläder och sånt. Jag köpte en liten uggle-brosch för femton spänn, sååå söt!! Jag får visa nån gång när jag orkar ta fram den och ta kort på den. Steve kom över en sväng också och vi hjälpte Victoria med att packa ihop alla sina grejor, sedan gick vi till puben och chillade en stund. Efteråt gick jag in till Gunwharf där jag träffade Ellie och vi gick och åt sushi tillsammans, mums! På vägen hem stannade jag till hos Kat en stund och snackade lite med henne, Kirstie och Andy. Fick en låda av Kirstie så jag kunde packa mina köksgrejor, gött!! På kvällen har jag packat lite mer och tittade på "The Lovely Bones" som gick på tv med Ellie.
Förövrigt var det ett år sedan Andrew och jag kysstes för första gången, hihi!

Så har jag ju tagit examen också! Jaja, här kommer lite bilder från den senaste tiden helt enkelt.

På Ellies födelsedag åkte vi till Monkey World!

Där fanns många apor och sånt.

Här är vi, hela Psykologi klassen av 2011. Jag är där någonstans haha!

Kai, Steve, Elliot, Ben, Zola, Jag, Fawcett och Kat!

Och så bror, Andrew, jag, pappa och mamma!

Och så en rolig bild på Andrew från idag. Hatten var en som Victoria sålde, den såg bara rolig ut hehe.

 

Imorgon flyttar jag till Oxford. Farmor kommer så tidigt som möjligt, det blir nog runt tolv-tiden skulle jag tro. På tisdag har jag ett möte med Office Angels, i princip ett ställe som hjälper en att hitta job inom kontors-jobb. Och i helgen ska jag antagligen till Reading och mysa med Andrew!


Min finaste

Oförglömligt Permalink0
Jag kom hem för en liten stund sedan från Andrews examen. Åh, han var så fruktansvär stilig. Så himla fin! Kände mig så stolt!! Fick vara med på några foton med honom haha. Åh sötaste. Var så glad också att de filmar ceremonin så man kan se den på stora skärmen utanför. Var riktigt skoj att se honom gå längst scenen och skaka hand med vilka det nu än är man skakar hand med haha.
Här är han i alla fall, min finaste nyexaminerade pojkvän:


Till top