Charlotte

I can and will

Don't let the world win

Oförglömligt Permalink0
I torsdags hade jag ingenting att göra. Gick på en promenad, var ganska uttråkad. På kvällen frågade Andrew om jag ville komma över och se Star Wars med dom, och han föreslog att vi kunde gå och köpa middag och snacks. yay! Var en supermysig kväll.

I fredags gjorde jag inte så mycket. Ellie jobbade. Jag gick ner och hängde en stund med Steve och resten av folket, var rätt trevligt. Gick hem i regnet och bara slappade resten av kvällen.

Igår (Lördag) kom Andrew över och jag lagade middag och vi tittade på tv. Lördagskvällar är bra för tv nu. Vi spelade Jenga (Eller Jenka, eller Stapla, vad ni än vill kalla det!) och läste tidningar också. Myspys.

Idag latade vi oss till klockan två på eftermiddagen innan vi fick nog haha. Strålande solsken hela dagen och riktitg varmt! Vi fick till Asda tillsammans och jag köpte mjöl och bröd och Andrew köpte skittles. Och jag köpte också skittles, hehe. Sedan sa vi hejdå, men vi har bestämt att vi ska till Southampton på Tisdag och gå på IKEA och äta billiga köttbullar haha. En liten Sverige dag med andra ord.
Jag gick över till Amys en sväng och vi satt ute i hennes trädgård en stund tills det blev för varmt att sitta där och hon bjöd på ett glas vin. Jag gick hem och lagade mat, sedan gick jag in till Gunwharf och gick på bio med Jenny och Ellie som precis slutat jobbet. Vi såg "Bridesmaids" som var sjukt rolig!

Imorgon har jag inga planer. Ska se om Steve vill hitta på något kanske. Och så ska jag jobba på min poster också, man kan ju fina 50 pund hehe! Jag har börjat titta på Ally McBeal nu med, första säsongen haha. Älskade det programmet när jag var yngre, och det är så bra!!

The world is no longer a romantic place.
But some of its people still are, however.
And therein lies the promise
Don't let the world win.

Tänker tillbaka

Oförglömligt Permalink0
Så här skrev jag i min blogg den 21 Juli förra året:

"Jag jobbade med en söt kille som jag jobbat med en del förut och som jag blir alldeles pirrig i magen av att se haha. Han börjar sitt tredje år nu i år också och vi skojade en massa och jag kan inte hjälpa att känna mig som en nybliven tonåring som inte kan bete sig normalt i närheten av honom haha. Jag önskar jag var modig nog att göra något åt det, men nu åker jag ju hem på tisdag. Fast då har jag ju i och för sig inget att förlora. Kanske kan fråga honom om han har lust att hitta på något med mig innan jag åker hem? Fast jag vet ju att jag aldrig kommer våga fråga - suck!"

Nu har jag och den söta killen varit tillsammans i snart 10 månader. Jag vet inte hur jag lyckades med det, men jag känner att jag verkligen hade sådan tur. Jag känner mig fortfarande som en nybliven tonåring i närheten av honom och jag är så himla glad att jag hittade modet att göra något åt den känslan för nästan ett år sedan.

Två dagar senare skrev jag i bloggen om hur jag hade vågat fråga honom om han vill se en film med mig och om hur vi tog sällskap hem. I slutet av inlägget skrev jag:

"Minns inte sist jag var så attraherad av någon. Jag vill bara ha människan haha. Så jävla irriterande. Så drar jag ju nu på tisdag. Men det är nog bara bra. Hade det inte varit för att det var min sista arbetsdag hade jag inte vågat fråga honom. Nu hade jag ju inget att förlora. Vi får väl se. Jag tror ju inte något mer kommer hända alls. Var en one off kväll. Två arbetskollegor som inte hade något annat att göra typ"

Haha, åh det är nästan så jag vill åka tillbaka i tiden och säga till mig själv att jag ska slute stressa över det och att något mer visst kommer att hända, och att allting kommer bli så mycket bättre än vad jag ens kunde föreställa mig då. Men å andra sidan, så var det väl den där jobbiga känslan av att inte veta, och inte hoppas för mycket, som gjorde allting så himla mycket bättre när vi väl kysste varandra.

Och för exakt 11 månader sedan idag, kysstes vi för första gången, något jag just upptäckte eftersom jag läser gamla inlägg haha!

Ikväll kommer min finaste över och jag ska väl laga lite mat och det ska bli mys! Älskar honom så, det finns verkligen ingen som honom.Städat

Oförglömligt Permalink0
Igårkväll var jag fruktansvärt rastlös. Tänkte gå en promenad, Steve sa att jag fick gå över till hans om jag ville. Han skulle jobba med sin poster men vi kunde snacka i alla fall. Slutade med att han pluggade på med sin poster och jag spelade Harry Potter på hans Playstation haha! Var riktigt skoj i alla fall.

Idag har jag städat ganska mycket. Tillbringade ca två och en halv timme på att städa och rensa mitt rum. Slänge så jääävla mycket skit jag inte behöver. Massor med papper och lite kläder och allmänt crap som jag sparat på av någon dum anledning. Städade duschen och badrummet också. Så har jag påbörjat en poster om mitt trejdårsprojekt också. Deadline den 8e Juli. Tre personer blir valda för bästa posters och vinner 50 pund och får presentera sin poster efter examen, så jag tänkte why not!

Jenny kom över ikväll och hon, jag och Ellie tittade lite på tv och sedan såg vi Valentine's Day. Jag har inte sett den förut, den var bra!! Tyckte om den väldigt mycket.
Vet inte vad jag ska hitta på imorgon, vi får väl se. Ska väl jobba lite på min poster tror jag.I wanna be the place you call home
Till top