Charlotte

I can and will

Världens finaste

Permalink1

Ligger i sängen och ska läsa lite innan jag somnar. Fick plötsligt världens finaste sms från världens finaste pojkvän. Älskar den mannen till döds.

ahhh!

Oförglömligt Permalink0
Nya blogg.se ser konstigt ut! Vet inte om jag gillar det eller inte. Aja. Var i alla fall hos Andrews föräldrar igårkväll och grillade. Andrews pappa fyller år idag. Var jättemysigt. Andrews mamma sa att dom ska ta mig och Andrew till en restaurang för min födelsedag, vad gulligt! Då blev jag glad. Andrew kommer givetvis vara i London då så vi får lösa något när han kommer hem. Har kollat på lite semestrar också men hittar ingenting direkt. Måste vara en riktigt billig semester, men vetefan vart man ska åka? Någon som har några tips?

Spanien...?

Oförglömligt Permalink0
Så, Andrew har blivit tillfrågad av hans chef att åka till London i två veckor och hjälpa till att öppna en ny Apple Store där och träna upp ny personal. Det är skitbra att han blivit tillfrågad och kommer se super ut på hans CV.
Synd bara att min födelsedag, vår tvåårsdag och Bestival händer exakt samtidigt under dessa två veckor. Typiskt!! Men vi får göra något extra speciellt när han kommer tillbaka istället. Så vi funderar på sju dagar i Spanien någonstans...? Why not liksom! Gran Canaria kanske? Barcelona? Tenerife.. hmm....
Till top