Charlotte

I can and will

Musik, Part 2

Oförglömligt Permalink0
Här kommer lite mer musik som jag tycker om.


Foster the People - Call it what you want. Deras låt "Pumped up kicks" har nog de flesta hört eftersom den är ganska poppis, men hela deras album "Torches" är sjukt bra.

WU LYF - Spitting blood, från deras album "Go Tell Fire To the Mountain". Bra låt, bra album.

The Naked and Famous - Girls like You. En av mina favoritband, och vartenda låt på deras album "Passive me, Aggressive you" är sjukt, sjukt bra.
Phoenix - 1901, från deras album 'Wolfgang Amadeus Phoenix'. Också ett riktigt bra album! 


Animal Collective - My girls, från deras album "Merriweather Post Pavilion', vilket är ett underbart udda album.

Dress

Allmänt Permalink1

Vad tycker ni om klänningen jag köpte idag förresten?

Thorpe Park i Solen!

Oförglömligt Permalink0
Vilken undebar vecka det har varit! För det första har jag två veckor semester från jobbet och vilken bra timing! Vädret har varit helt fantastiskt! I princip sommar med över 20 grader varmt hela veckan. I onsdags grillade jag och Andrew med hans housemate Amys pojkvän Martin som var på besök. Var super gott och hur mysigt som helst att sitta i solen och äta grillad mat. Efteråt gick vi på bio och såg 21 Jump Street, den var riktigt rolig. 

Igår åkte vi till Thorpe Park och åkte massor med Bergochdalbanor. Sjukt kul! Här kan ni se några bilder.
Becky och Jess påväg in till parken woho!Vi sprang först till den nya bergochdalbanan, Swarm. Den hade ett krashat flygplan, brandbil, polisbil och helikopter på marken under den haha! Sjukt bra bergochdalbana, så bekväm med coola bitar då man var uppochner! 


Min finaste! 


Vi käkade på Burger King och Andrew tog en krona haha


Jess och Becky igen


Detta är min favorit! Stealth! Den är i princip som Kanonen på Lisberg, men mycket, mycket högre upp. Kanonen har mycket mer bergochdalbana efter själva fallet också, Stealth är över efter det där fallet, men fy fan vad kul det är!


Solig dag! 


Jag och Andrew
Till top