Charlotte

I can and will

Snabb uppdatering

Oförglömligt Permalink1
Hej! Har stannat hemma från jobbet idag och halva dagen igår eftersom jag gjort illa ryggen. Känns bättre idag så tror nog jag ska klara att jobba imorgon! Helgen har varit fin. John kom på besök och han, Andrew, jag och Victoria åt middag på nandos och sedan gick jag, Andrew och John på bio och såg men in black 3. Den var super! På söndag var det fint väder igen som det varit i över en vecka nu, så vi grillade! Var en jättesön dag i sole! Var duktig och smörjde in mig med solkräm. Det är väl det som hänt egentligen. Har lite saker på tankarna just nu men det blir bra.
22 dagar kvar!!

Soligt och gött!

Oförglömligt Permalink0
Vilket fantastiskt väder vi har haft på senaste tiden! Sjukt varmt och strålande solsken, det är så det ska vara! Hoppas vi går det så hela sommaren! Fast kanske med någon dag då och då med lite regn haha! Den här veckan har jag i alla fall bara jobbat och hängt lite med andre också. Jag sa aldrig det i mitt förra inlägg men kat kom till Reading i fredags och tillbringade dagen med mig, var jättekul att se henne igen!
Igår var jag ledig och jag gjorde inte mycket under dagen, bara tog det lugnt och vilade lite
Med hehe! På kvällen runt nio träffade jag Andrew efter han slutade jobbet och vi gick till en nattklubb och firade en av hans arbetskamraters födelsedag. Var en jätteroligt kväll, jag har glömt hur kul jag har på ett dansgolv hehe! Men idag värkte mina ben och fötter!
Snart ska jag ner till stationen och träffa John som kommer på besök, så hämtar vi upp Andrew som slutar jobbet klockan åtta. Så ska äta middag någonstans och sedan gå på bio, se nya men in black filmen! Gött!!
25 dagar kvar!

Hej å hå!

Allmänt Permalink0

Hej och hå, vilken vecka det var med inbrott och allt, har varit ganska omtumlande! Önskar givetvis att jag hade goda nyheter angående min kära dator men tyvärr så har polisen inte hört av sig och jag tror knappast jag får återse min älskade MacBook! Det kändes i fredags vill jag lova då jag var ensam hemma i flera timmar och TVn inte fungerade! Hade jag haft min dator hade jag ju tittar på desperate housewives!! Men aka, det är väl inte hela världen. De tog inte min kamera, mina iPods eller några smycken och jag af som sagt det mesta uppbackat på en extern hårddisk! Om det är något jag kan tipsa om så är det just det- backa upp er dator med jämna mellanrum fält en extern hårddisk för det tröstar faktiskt som fan om något händer med datorn, typ om den går sönder eller blir stulen!

Hade i alla fall en mysig lördag kväll med Andrew och en hel söndag tillsammans igen. Vi gick på stan och kollade på resväskor åt Andrew eftersom han inte äger en egen och det kan ju vara bra att ha då vi åker på semester! Kollade också på möbler och sådant, drömmer mig bort till en fin etta jag kan dela med Andrew... Vill typ bort från den här huset innan vi får inbrott igen haha! Det blir nog bra, den som väntar på nåt gott...

 


30 dagar kvar!

Till top