Charlotte

I can and will

Ellie!

Oförglömligt Permalink0
Idag efter jobbet ska jag ta tåget till Salisbury där Ellie bor och hälsa på henne, stanna över natten! Ska bli jättekul att träffas, vi har inte träffats sedan innan jul så ser fram emot det!
 
Jag och Andrew kollade upp hur mycker vi går varje dag häromdagen. Vi går till och från jobbet varje dag vilket sammanlagt är 8 kilometer per dag, fem dagar i veckan! För att inte tala om hur mycket jag går då jag är på jobbet. Skulle inte förvåna mig om det sammanlagt är 5 mil i veckan. Inte dåligt egentligen! 

iPhoto Books

Oförglömligt Permalink1
Föresten, ni som läser min blogg och som har Mac hemma, har ni provat att göra en fotobok i iPhoto? Jag har några project på gång där jag ska köpa några fotoböcker. Det är ett fint sätt att göra fotoalbum utan att ha det himla "klippa och klista" man skulle behöva göra genom att första få bilder framkallade och sedan köpa flera fotoalbum och ordna själv. Plus att det blir ju så himla snyggt! Emelie gav mig en fotobok en gång i födelsedagspresent och den är så fin, gillar speciellt dom sista sidorna men några bilder på en liten Noah! 
 
I alla fall, jag ska göra en fotobok per år tänkte jag. Har gjort en 2012 bok, och har påbörjat en 2013 (den kommer jag givetvis att jobba med hela året haha), har samlat bilder till en 2011 bok också. Vill göra tidigare år men då min dator blev stulen och jag kopplade in min hårddisk till min nya dator verkar det som om den inte hade sparat tidigare än sommaren 2011. Jag hoppas jag kan hitta dom ändå. Vill inte ta från Facebook eftersom kvaliten inte blir lika bra! Ska koppla in hårddisken senare och se om jag kan hitta de försvunna bilderna! 
 
Här är i alla fall en liten blick på vad jag gjort med min 2012 bok: 
 
 

SÖNDAG!

Oförglömligt Permalink0
Idag är det Söndag, och då de flesta har Söndagsångest på Söndagar för det strax ska tillbaka till jobbet så är det supergött för mig eftersom det är min lediga dag i veckan (tillsammans med tisdag). Så gött att få en lördagkväll och sedan en Söndag. Bara slappa hela dagen, och tvätta också. Dags att tvätta lakanen idag! Älskar att lägga mig i sängen med rena lakan och nyduschad också.

På tisdag kväll ska jag ner till Salisbury där Ellie bor och sova över!! Var nästan omöjligt att byta min lediga dag. Jag frågade Colin om han kunde, men han skulle till Leeds för resten av veckan från och med Onsdag så han kunde inte byta sin lediga dag. Frågade en av mina chefer om jag bara kunde få den dagen ledig istället för Tisdag, men det fanns inte tillräckligt med folk som kunde täcka dagen då. Tänkte att Ellie kunde ses på Måndagen istället (hon jobbar med polisen på Tisdag men har resten av veckan ledigt), så frågade Ash om han kunde byta, men han skulle till sjukhuset för att kolla upp sitt ben (han har nyligen haft en operation på sitt ben efter en skidolycka), så han behövde sin Måndag ledig. Haha, tänkte då att fan, jag kommer inte kunna byta. Men min sista utväg var att fråga Lauren som jobbar deltid. Hon jobbar inte på Onsdagar, och i vanliga fall har hon körlektioner då men som tur var så var hennes körlärare på semester den här veckan så hon sa det är klart du kan byta! JA!! Blev så glad och det blev Ellie med. Vi ska äta middag hemma hos henne och dricka vin och bara umgås, en välbehövligt catch-up med andra ord! Ser verkligen fram emot det. Tar bara en timme och tio minuter att ta sig till Salisbury också, ett byte med tåget. Ska dit direkt efter jobbet på Tisdag. Woho!
Till top