Charlotte

I can and will

3 år av lycka

Oförglömligt Permalink0
För nästan exakt tre år sedan satt jag hemma i Gränna och längtade ihjäl mig efter en viss pojke som jag bara hade känt i en månad. Jag tillbringade en hel månad i Sverige med ena ögat på Skype. Låg varje kväll i sängen och var glad att jag var ännu en dag närmare att åka tillbaka till den lilla ön som jag träffade honom på. 
Är så glad att jag har honom i mitt liv. Den 31a Augusti för tre år sedan viskade han till mig, sent på natten då vi låg i varandras armar: "Jag tycker du ska vara min flickvän nu".
 
Och för lite mer än ett år sedan berättade han för mig att han ville flytta ut från sin lägenhet som han delade med två kompisar, och hitta en lägenhet tillsammans med mig. 
 
Varje sekund med honom är underbar. 
Vartenda 94,694,400 sekunder som vi tillbringat tillsammans sedan den 31 Augusti 2010. Ser fram emot många fler. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag fyller år!!

Oförglömligt Permalink0
HEJ! Idag fyller jag 25! Andrew gav mig en Kindle!! Så himla glad! Den är jättefin, jag har redan köpt en väska. Fick också £40 presentkort så jag kan köpa böcker eller saker från Amazon till min fina kindle.

Så skönt med en ledig dag!

Oförglömligt Permalink0
Idag har jag varit ledig, och jag gick in till stan och lullade runt lite i affärerna. Jag ville se om jag kunde hitta en fin ny klänning att ha på mig i helgen, men det fanns inte mycket till festkläder. Hittade i alla fall en enkel klänning  som jag jan ha till vardags: 
 
 
Jag köpte också några fina små tallrikar som jag haft ögonen på ett bra tag. Det finns en affär i Reading som heter "But is it art?" och de har massor med små roliga grejor. De har en hel drös med fina tallrikar, koppar och mobilskal haha. Köpte dom till slut idag i alla fall: 
 
 
 
Tittar på Great British Bakeoff just nu, så himla mysigt. Ska tända några ljus och dricka en kopp te och vänta på att Andrew kommer hem. Snart fyller jag år!! 
 
 
Till top