Charlotte

I can and will

LÖN

Oförglömligt Permalink0
LÖN idag, så jävla gött! Fick 400 pund mer än vanligt också, eftersom jag nu är på permanent kontrakt och får månadslön istället för timlön, så två veckor av timlön lades på min månadslön den här månaden så det hinner ifatt liksom. GÖTT. Har lagt undan ca 200 pund, jag och Andrew planerar att tillbringa några dagar i Brighton i slutet av Juli!

Idag börjar Glastonbury festivalen på riktigt. Fan vad avundsjuk jag är, 150 000 pers. En liten musik stad i princip. Så. Jävla. Gött. Ska se så mycket jag kan på tv i helgen!

Midsommarafton

Oförglömligt Permalink0
Imorgon är det midsommar. Önskar så jag var i Sverige. Är ju en av de bästa högtiderna tycker jag. Förra året var kanon och jag var så glad att Andrew fick uppleva det med mig också! 
 
Hoppas ni får en bra midsommar. Själv jobbar jag hela helgen tills Tisdag! 

Så det var väl sommaren det...

Oförglömligt Permalink1
Jaha, nu är solen borta! Och det ska regna massa bla bla bla! Så himla jobbigt. Jag vill att solen ska komma tillbaka! Aja, så länge man jobbar är det väl inte så farligt. Får hoppas att det vänder till helgen så jag får en solig och trevlig söndag!

Jag fick min gröna klänning i posten förra veckan och den passade perfekt, älskar den!

Jahapp! Är väl inte så mycket mer att säga om det? På jobbet får jag nu bära en kassa-nyckel, det betyder att jag kan göra återbetalningar om någon vill ha sina pengar tillbaka, och jag kan ändra pris på saker om det behövs. Det är bara några stycken som får bära nyckel så det känns rätt gött!
Plus, att huvudkontoret gillade vad jag hade gjort med böckerna i vår affär, och de vill nu att alla affärer i England ska göra det så som jag gjort det och har skickat ut meddelande med bilder på mina skapelser till alla haha! Alla mina chefer idag grattade mig för det hehe, känns också gött!
Till top