Charlotte

I can and will

Springskor!

Vardag Permalink0
Åhh, köpte så fina springskor idag! Är så glad, dom finns att se här på mitt instagramkonto. Så färglada! Sprang 5 kilometer förut och jag klarade nästan 30 minuter, det blev 31 minuter och 52 sekunder. SÅÅÅ nära!! Sprang i alla fall NÄSTAN hela vägen, efter 4 kilometer var jag tvungen att gå i typ 30 sekunder för att hämta andan men annars sprang jag hela vägen. Supernöjd! Får se om jag kan komma ner till 30 minuter på Söndag. 
 
Tillbringade en stor del av dagen med Andrews mamma! Hon ville ha säsong 2 och 3 av Games of Thrones och jag får ju rabbatt så det ordnade vi. Köpte också en Oasis LP åt Andreas haha. Sedan gick vi och hittade en fin klänning åt henne eftersom hon ska på bröllop i Juli. Vi åt lunch och så följde hon med mig för att köpa mina nya springskor. Var jättetrevligt! 
 
Idag har vädret äntligen varit fint igen. Solsken och varmt! Så härligt efter en hel del regn på sista tiden. När jag sprang förut var jag tvungen att vända om och ta en annan runda eftersom vägen hade översvämmat. Så typiskt haha! 

Did it!

Vardag Permalink0
Så jag anmälde mig till The Race for Life, och min profil är här: https://www.justgiving.com/charlottelawrance

Man kan donera från Sverige också! Det går till cancer forskning och är ett bra sätt att fortsätta motivera mig dessutom haha! Check it out! Woho!

Springa för välgörenhet

Vardag Permalink1
Så jag funderar på att anmäla mig till ett 5 kilometer lopp för välgörenhet! Den går av stapeln den 20e Juli här i Reading och är för tjejer. Tror det kan vara en jättebra motivation för att fortsätta mitt springande. Jag satsar just nu på att springa 5 kilometer under 30 minuter. HItills har jag gjort det på 33 minuter, så det tar nog inte så många springrundor till innan jag klarar det! Loppet heter Race for Life och man kan gå om man vill, men jag ska ju givetvis satsa på att springa det så fort jag kan, annars är det inte mycket av en morot haha! 
 
På Onsdag får jag lön och då ska jag köpa ett par nya löparskor! Ska till en riktigt fin och bra Reebok affär som precis har öppnat i köptcentret där jag jobbar, så ska se om dom kan hjälpa mig att hitta ett par ordentliga bra skor. Så himla kul! 
Till top