Charlotte

I can and will

Semester!

, Semester Permalink1
Hej! I söndags var ju Andrews föräldrar här och dom frågade om vi ville åka på semster med dom i Juni! Och det vill vi ju såklart. Så dom har bokat ett hus i Cornwall åt oss! Huset heter Primrose House och ligger i ett ställe i Cornwall som heter Padstow. Jag tänkte visa er lite bilder så ni får se. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheesecake!

Mat, Trevliga dagar Permalink0
Hej alla glada! Just nu står en cheesecake i ugnen, en choklad cheesecake! Hoppas den blir bra. I morgon kommer ju Andrews föräldrar, så jag lagar cheesecaken idag så jag inte behöver tänka på den i morgon. Ska laga lamm med potatis och grönsaker. Hoppas dom tycker det blir gott!

Och så spelar ju Sverige hockey i morgon mot Kanada!! Spännande! Heja Sverige!!!!

Ämne 2: Tv-serier jag gärna tittar på

Underhållning Permalink0
Vet inte riktigt varför jag valde detta ämne eftersom det egentligen inte finns så mycket annat att säga än att göra en lista av tv program jag tittar på. Jag vill inte prata om varje tv program eftersom för det första är det tråkigt och för det andra så vill jag inte göra några spoliers för dom som kanske ser på dessa program och inte sett lika långt som jag. 
 
Så här kommer en lista av tv program jag har tittat på och tittar på för tillfället och som jag tycker är bra: Breaking Bad, Game of Thrones, Grey's Anatomy, The Good Wife och 24. 
 
Jahapp. Det var det! 
Till top