Charlotte

I can and will

Gymmet!

Vardag Permalink0
Idag gick jag med i gymmet. Kostar 200 kronor i månaden. Gymmet är en minuts promenad från där vi bor, vi kan se det från vår balkong så det är riktigt nära och bra. Inga ursäkter att inte gå med andra ord! Jag gick in och hade en snabb titt när jag fick min nyckel imorse. Är stort, luftkonditionerat och TOMT. Inte en enda person var där och varje gång jag titar genom fönstret så är det alltid tomt. GÖTT. Hade alla maskiner och vikter jag ville ha också. Jobbar sent idag och imorgon så får gå och köra ordentligt på Onsdag! Ser fram emot det. 

Viktnedgång!

Träning Permalink1
Lade upp denna bilden på instagram häromdagen men tänkte visa er också! Jag började springa och äta bättre för 14 veckor sedan och jag har sammanlagt gått ner 9.8 kilo nu. Hittade en bild från nyårsafton och jag tycker det är en skillnad på mitt ansikte redan vilket gjort mig glad! Jag är nöjd med takten på min viktminskning också, är otroligt viktigt att inte gå ner för fort så man förlorar så lite muskler som möjligt. Lite muskler förlorar man ganska normalt när man gå ner i vikt, det är svårt att undvika. Men genom styrketräning och att äta tillräckligt och sakta gå ner, ska det gå bra! Vill ju inte alls förlora muskler, för då måste jag äta mindre och jag älskar mat haha! Ska gå med i gymmet på måndag när jag får lön så jag kan få igång ordentlig styrketräning, ser verkligen fram emot det! 

Och tack Emelie för din kommentar på din blogg, ditt stöd har verkligen varit motiverande! Och vi kan stötta varandra från olika länder på våra träningsdagarna, det känns bra! Åska, fotboll och sommar

Vardag Permalink0
Oj, nu har jag inte skrivit på ett tag här. Det har väl inte hänt så mycket. Efter vår semester har jag kommit igång ordentligt med springandet igen och när jag får lön ska jag faktiskt gå med i gymmet, vill träna mer nu och trappa upp det en del. Jag känner att det inte räcker med att springa två gånger i veckan, men mina ben gör för ont efter jobbet för att springa- men då kan man ju gå till gymmet! Så det blir kul tror jag, jag vill också lyfta vikter så jag kan bygga upp lite muskler. 

Häromdagen hade vi ett himla åskoväder föresten, har aldrig sett liknande! Lyckades fånga några blixtrar på bild! 


Annars är det ju mycket fotboll på tv just nu, synd att inte Sverige är med i VM iår! Men det går ju inte speciellt bra för England tyvärr, förlorat båda matcher ci spelat nu, och ända sätter för oss att gå vidare är om Italien vinner båda sina matcher nu. Vi går väl se! Och Andrew som köpt ny England tröja och allt! 

Jag åkte till Leeds i Tisdags kväll, tog 4.5 timmar med tåg. Bodde på hotell vilket var trevligt. Det var med jobbet jag åkte, vi fick lära oss massor om Beats hörlurar. Det var riktigt kul faktiskt! Kom hem på onsdag kväll runt halvnio, och jag var ledig igår istället vilket var skönt. 

Men idag jobbar jag. Och idag är det ju midsommarafton. Åh vad jag önskar jag kunde fira ordentligt. Är ju verkligen en av dom bästa dagarna på sommaren tycker jag! Är alltid så himla kul. Såhär glad i alla fall att jag och Andrew åkte för ett par år sedan, och det var en himla rolig dag och kväll! Får åka nästa år alltså! 

Till top