Charlotte

I can and will

Barcelona, dag 2

Vardag Permalink0
Ännu en mycket varm dag i Barcelona! Idag åkte vi upp till mount tibidabo, jättefint berg där man får fina utsikter. Tog mest bilder med kameran så ni får vänta med att se det! Efteråt åkte vi ner till stan och gick runt lite bland mysiga spanska gator. Vi hittade en liten resturang som inte såg mycket ut för världen, men som hade billig mat. Man fick tre tapas och en padlla för 10 euros så vi slog till. Tapasen var rätt goda men paellan var jättegod!!! Blev positivt överraskade. Drack sangria också! 

Ikväll gick vi ner till en ost resturang som faktiskt är på bottenvåningen av hotellet. Dom har över 150 sorters ost tror jag och all mat hade någon slags ost i, var jättegott! Cheesecake till efteråt var ju ett måste och den var jättegod. Jag bokade bord via the fork hemsidan så fick dessutom 30% rabatt på förrätten och huvudrätten, så bra! Jag drack givetvis cava haha! Nu slappar vi på hotellrummet, ska strax sova. Får se vad vi hittar på imorgon, det bestämmer vi då! 

Här kommer i alla fall mobilbilderna från dagen! 


Suddig bild på Andrew när vi var påväg upp för berget! 

Strax innan vi fick vår goda paella! 


Precis gjort mig iordning inför middagen :) 

Jättegod förätt med rostbiff och ost! 

Ännu en suddig bild på Andrew haha! 

Barcelona, dag ett!

Vardag Permalink0
Hejsan! Sitter just nu på hotellrummet och skriver från min sprillans nya iPad minisom jag fick i födelsedagspresent imorse av Andrew! Vi har haft en underbar första dag i Barcelona. Imorse vaknade vi sent och gick och åt frukost. Fanns så mycket att välja på! Dom hade till och med en flaska cava framme sommar kunde ta från. Eftersom det var min födelsedag så slog vi till- våfflor och cava blev det haha! 

Sedan gick vi in till la Rambla och hamnen, tog typ en halvtimme att gå? Vi strosade runt i solen (så sjukt varmt!) och så hittade vi ett akvarium! Det var ett ganska stort akvarium, dom hade en lång tunnel under vattnet så man kunde se hajar och andra stora fiskar. 

Påväg hem igen gick vi till en tapas bar som var rekommenderad på en blogg och åt goda tapas och drack en öl! 

Ikväll var det tänkt att vi skulle till en fin resturang någonstans men restaurangen i hotellet verkar bra och har fått bra recensioner så vi bestämde oss faktiskt för att boka bord här ikväll haha! Vi är helt slut! Får vara lite mer äventyrliga matväg imorgonkväll kanske! 

Här kommer lite bilder från idag i alla fall från mobilen. Lonely planet Barcelona

Vardag Permalink1
Igår efter jobbet gick jag upp till andrews syster och drack en kopp te. Hon gav mig ett födelsedagskort och en present, nämligen detta:


En lonely planet guide till Barcelona!!! Så nu ligger jag i sängen och läser den. Har packat klart, ska upp tidigt imorgon och jobba hela dagen och sedan bär vi av till just Barcelona...! 
Till top