Charlotte

I can and will

Mat!!

Vardag Permalink1
God morgon! Nu har klockan ställts om- ska bli skönt med ljusare kvällar framöver.

Efter halvmaran tog det några dagar innan benen kändes okej igen, mitt knä gör lite ont efter en lång dag på jobbet men annars okej. Annars har jag mest velat äta typ allt som existererar den hör veckan haha. Har låtit mig själv äta lite godis och sånt här och där eftersom ja haft sånt obeskrivligt sug. Nästa vecka är det ju påsk också så då ska Jah väl äta massa choklad! Efter det ska jag gå tillbaka till att vara mer nyttig och gå på gymmet oftare. Nu njuter jag bars av vad jag vill faktiskt. 

Nu ska jag iväg till jobbet- i regnet! Suck! 

Halvmaran!

Träning, Vardag Permalink0
JAG GJORDE DET! 
Jag sprang 21 kilometer med ca 17,000 andra personer. Jag sprang dom första 8 kilometerna, där var jag tvungen att stanna för att gå på toa! Men så fortsatte jag springa fram till ca 15 kilometer. Då var jag tvungen att stretcha en stund eftersom mina lårmuskler kändes som bly, det gjorde så ont! Så fortsatte jag springa, men mellan 15 och 17 kilometer stannade jag då och då för att gå någon minut eftersom låren gjorde så ont, kändes som jag pulsade fram i snö. Dom sista 4 kilometerna sprang kag dock, och bag sprintade faktiskt allra sista biten över mållinjen! Jag sprang väldigt långsamt, 8 minuter per kilometer- ca två minuter per kilometer långsammare än min vanliga takt- och sprang över mållinjen två timmar och 47 minuter efter jag startat. Helt sjukt länge att springa egentligen! Den första personen som kom i mål gjorde det efter en timme och tre minuter. Helt sjukt snabbt att springa 21 kilometer på en timme?!?!? Fattar inte haha! 

Nu är det två dagar senare och mina ben gör fortfarande jätteont haha! Har inte kunnat promenera till jobbet utan behövt ta bussen och ska ta den idag igen. Men smärtan kommer gå över och mina muskler kommer att komma tillbaka så himla starka!!! Ser faktiskt riktigt fram emot min nästa springtur- kan tänka mig att den kommer kännas så himla lätt! Måste bara vila upp mig ordentligt först! Hade förresten världens godaste Mac Donalds igår, och den kändes välförtjänt!!! 
Äntligen ledig!

Vardag Permalink0
Nu kan jag för en gångs skull njuta av en fredagkväll, för jag har en ledig helg! Fast istället för att ha jobbat fem dagar på rad som vanligt folk har jag precis gjort 8 dagar på rad. Det gick förvånansvärt bra ändå, kändes inte direkt som åtta dagar även om jag varit ganska trött. Men kan inte riktigt slappna av eftersom halvmaran ju är på Söndag. Alltså. Det kommer gå SÅ dåligt. Men jaja, sånt får man ta! Får försöka göra mitt bästa helt enkelt. 
 
Farfars födelesedag är snart, och då verkar det som mamma och pappa kommer över från Sverige, och Vickan från London. Trevligt!! 
 
Har bokat några veckor ledigt på jobbet. Jag får 32 dagar per år, men några av dom dagarna är "bank holidays", så det blir väl nog närmare 28 dagar som jag kan ta fritt, kanske mer. Ändå bra ju! Blir alltid förvånad över hur många dagar jag egentligen får varje år haha, har alltid minst en vecka över att ta efter nyår. 
 
Har köpt Now TV nu också, vilket bara kostar 70 kronor i månaden vilket betyder att vi får typ alla program som Sky har - med andra ord kan jag se nya Game of Thrones säsongen utan att ladda ner på datorn. Gött! Har massa andra bra tv program också, så det blir en bra kombo med netflix. 
 
Önska mig lycka till på Söndag, behöver verkligen det haha! 
Till top