Charlotte

I can and will

Bröllopsfeber!

Vardag Permalink0
I Juli ska ju jag och Andrew på bröllop i Sverige, Ingrid ska gifta sig! Ska bli så himla kul, ser verkligen fram emot det. Jag har letat klänningar som attans, och jag hittade en helt underbar hemsidasom säljer fantastiskt fina klänningar för rimligt pris. Jag hade bestämt mig för en jättefin marinblå klänning, och har vetat i ett par veckor nu att på löning ska jag köpa den. Den kostar £66.99 och är så fin! Förra veckan märkte jag att storlekarna började försvinna, och inte kommit tillbaka. Dom senaste dagarna har bara storlek 14 och 16 funnits och jag är storlek 14. Igår när jag kollade hade storlek 14 försvunnit också, nej!!! Jag blev så ledsen för det verkar som dom inte skulle komma tillbaka. MItt sista hopp var att kolla House of Frasers hemsida, som jag visste sålde klänningar från dom. Jag hittade exakt samma klänning, dom hade åtta kvar av storlek 14 och dom hade rea på den så den kostade £53.45 istället!!! Hur glad blev inte jag?! Jag vågade inte vänta två dagar till löning, så jag slängde det på kreditkortet - kan ju betala tillbaka det på Fredag redan. Plus att jag kan hämta klänningen imorgon från affären, så ska hämta den efter jobbet, woho! Hoppas verkligen den passar!!! Så här ser den ut i alla fall: 
Alla kommentarer om klänningen på hemsidan säger att den är mycket finare i verkligheten och blåare, dom har en bild på den då den var i en tidning och där kan man se att färgen är starkare: 
 
 
Andrew fick idag dessutom meddelande från sin kusin att hon vill ha vår adress för hon ska bjuda oss på hennes bröllop nästa år, som ska vara i... GREKLAND! WOHO!! Så himla kul! Vi tar tillfälle i akt och gör det till en 10 dagars semester eller något tror jag. Så fort vi får inbjudan är det lika bra att börja kolla på flyg, så fort vi hittar något billigt är det bara att boka egentligen. Jag älskar bröllop!! 

Sjukhus hit och dit!

Vardag Permalink0
Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, så det får bli en liten uppdatering! 
Hade som sagt en vecka ledigt sist jag skrev i bloggen, då åkte jag upp till Milton Keynes och hängde med Kat. Vi drack vin och pratade hela natten - jättekul! Sedan åkte jag ner till Brighton och hängde med Andrew och John en långhelg. Det var kul att se Brighton, dom har jättemånga resturanger, pubar och affärer. Härlig stad att gå runt i! På Lördagen var det dags för fest eftersom John fyllde år. Han hade hemmasfest och en del folk kom över, det var trevligt.
 
Tyvärr blev Andrew dålig på kvällen- vi trodde ju givetvis att han druckit för mycket, han dricker vanligtvis inte mycket alkohol även när vi går ut och så. Dagen efter mådde han fortfarande pyton och hade jätteont i magen. Vi trodde först det var baksmälla, men det blev verkligen inte bättre. Tvärtom verkade det bli värre. På tåget hem till Reading ringde Andrew 111 som är hjälplinje vid icke akuta hälsofrågor. Han fick prata med en läkare ganska snabbt som tyckte vi skulle åka till akutmottagningen. Andrews syster och hennes pojkvän var snälla nog att skjutsa oss till akuten. Sköterskan som typ "screenar" alla först för att se hur allvarligt det är tyckte inte det var allvarligt nog för Andrew att sitta på akuten och vänta, så hon skickades oss till en walk-in läkaremottagning brevid. Där fick han se en doktor direkt vilket var mycket bättre, väntetiden på akuten var 4 timmar! Läkaren trodde det var alkholen, även när Andrew spydde framför henne. Jag tyckte det var konstigt att över 24 timmar efter att ha druckit alkohol skulle han fortfarande må så himla dåligt och ha så fruktansvärt ont. Hon tog blod i alla fall och gav honom en spruta och medecin för illamåendet, så fick vi åka hem. Hon sa att om blodet visade något skulle dom ringa och då får vi komma tillbaka.
 
Vi åkte hem och gick och lade oss och somnade ett par timmar i alla fall men så ringde dom och sa att dom ville han skulle komma in igen så snabbt som möjligt. Så det var bara att åka in igen och tillbringa halva natten på akuten. Han blev satt på dropp och dom röntgade hans bröst och mage men dom såg ingenting ovanligt. Då lade dom in honom för natten och han fick komma upp på en avdelningen - då fick jag gå hem men jag gick tillbaka nästa dag givetvis. Han var på dropp hela natten och dagen, och dom tog ultraljud på hans mage men dom hittade ingenting alls så dom skickade hem honom! Smärtan försvann allteftersom men det tog några dagar för honom att känna sig helt frisk. Nu mår han bra i alla fall och vi vet fortfarande inte vad det var! Läkaren trodde att det kunde vara en kombination av fet mat och alkohol som gjorde magen väldigt irriterad. Vi trodde ju ett tag att det var gallblåsan eller blindtarmen, men som tur var var det inte det. 

Jag måste säga, att även om vi fick vänta väldigt länge mellan prov och undersökningar så var all personal på sjukhuset helt fantastiska. Och det är verkligen vid sådana här tillfällen man känner sig extra glad att man bor i ett land där man kan åka till sjukhus och läkare och få alla hjälp man behöver men inte betala ett enda öre för det (förutom i skatt då alltså haha!!) Det är inte många som har det så bra i världen.

Så var det ju melodifestival i Lördags och GUD vad kul det var att se! Andrew tyckte jag var helt galen som satt och hoppade upp och ner i soffan och skrek och höll på när poängen delades ut. Det enda jag kunde säga var att han inte förstår haha! Det hela gjordes mycket roligare av att jag och Annika satt och smsade med varandra under hela kvällen haha. Tror vi exalterade varandra en hel del! På tal om Annika så är hon ju nere i Lund nu och blivit inlagd för hennes twins försökte ta sig ut lite för tidigt - aja baja! Skönt att höra att hon i alla fall mår bra och hon blir ju väl omhändertagen. Man blir ju orolig, speciellt när man sitter i ett annat land och inte kan hålla kontakt lika enkelt. Så ska ju mamma opereras imorgn också, ny höftled. Plus att tre olika personer i Andrews famil har nyligen varit på sjukhus av olika anledningar så det har varit en hel del på sistonde. 
Nu får ni alla bli bra, hör ni det?! 

Spring spring!

Vardag Permalink0
Idag sprang jag åtta kilometer precis innan regnet kom- vilken tur! Härlig springtur. Imorgon ska jag till Kat! Woho!Till top