Charlotte

I can and will

The Walking Dead

Vardag Permalink0
Har äntligen börjat kolla på The Walking Dead! Måste säga att det är mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara. Jag och Andrew sitter fastnaglade på kvällarna- varje avsnitt slutar med en cliffhanger och jag blir alltid lika förvånad när ett avsnitt är över. Det går så fort!
Vissa grejor är riktigt äckliga och läskiga, men det är sjukt bra! Rekommenderar verkligen om ni inte sett ännu. 
 
Ikväll ska vi ut för avskedfest åt ett par människor på jobbet. Jag har inga pengar så blir nog en nykter affär, fast jag är orolig att vissa inte kommer acceptera detta och köpa mig drinkar haha. Vi får se helt enkelt! Ha en trevlig lördag allihop! 

Romantik

Vardag Permalink0
Förra onsdagen bestämde jag mig för att vara romantisk. Jag var ledig, och Andrew slutade jobbet redan kvart i fyra. När han kom hem hittade han choklad på golvet som ledde till sängen där jag lämnat resten av chokladen och en lapp med instruktioner. Jag lämnade pengar till bussen och bad honom möta mig utanför en affär i stan. Sagt och gjort!han kom in överraskad och undrade vad jag hade planerat. Jag hade bokat biobiljetter! Han hade ingen aning om vad för film vi skulle se för ens den började- Legend, med Tom Hardy om bröderna Kray. Den var sjukt bra!! Efteråt ledde jag honom till Loch Fyne, en fin fisk och skaldjursrestaurang, där jag hade bokat bord. Åt god mat och njöt av varandras sällskap.
Ibland måste man vars lite romantisk tycker jag :) 

Glossybox Oktober

Vardag Permalink0
Så var det dags igen, glossybox!!! ÄLSKAR verkligen denna magiska låda som kommer till mig en gång i månaden men fem små presenter. Den här månaden var sjukt bra, kolla vad jag fick: 
 
Nicka K Airbrush blending sponge: Värd £6.50, den fina rosa svampen uppe i vänstra hörnet fungerar jättebra att applicera foundation med! Jag använder normalt mina händer eftersom jag tycker det känns svårare med svampar och sådant, men den här gick jättebra att använda och så slipper jag ha foundation över händerna som jag måste tvätta bort! Gillade den skarpt. 
 
Jelly Pong Pong Play Paint: Aldrig hört talas om detta förut! Den är värd £8.95 och är en väldigt starkt färgad rosa, och man måste använda minsta, minsta, minsta klicken på fingret annars ser man ut som en clown! Man kan använda den på läpparna eller på kinderna som rouge till exempel. Har lite svårt med den nu i början, men är en ganska kul ide! 
 
So Susan light highlighting pencil: Har alltid velat prova env it kajal, och nu fick jag en krämfärgad som jag använt två dagar på rad! Sitter som berget hela dagen vilket jag var väldigt imponerad av. Gör att man ser lite piggar ut, är värd £15. Gillar skarpt! 
 
Lanolips Lemonaid Lip Aid: Läppbalsamet nere i högra hörnet är min FAVORIT i denna månadens glossybox. Jag är så sjukt beroende av mitt vaselin, jag går ingenstans utan det eftersom min läppar blir torra jämt. Tyvärr så lägger sig vaseline bara som ett skydd på läpparna och återfuktar inte läpparna. Detta balsamet är underbart, jag känner hur det går in i läpparna och dom är mjuka och återfuktade. Håller länge och smakar citron, mums! Är värd £8.99 

Talika Photo-Hydra Day cream: Daglig ansiktkräm som tydligen ska reagera med dagsljus för att förstärka eller förlänga återfuktning. Vet inte om det är nonsense, men den är luktar gott och går snabbt in i huden. Gillar den! Den är värd £24.85 
 
Alla produkter i denna låda skulle alltså ha kostat mig £64.29 men jag betalar £10 för lådan, och så typ £3 för att få den postad. Så gött!! 
 
Till top