Hård träning

Hälsa, Träning / Permalink / 0
Kom precis hem från gymmet och har skoffat i mig stekta ägg med avocado på toast, mums! Var en hård cirkelträning på gymmet med Helen idag. Fokuserade på magmusklerna idag. Tänkte visa med bilder alla våra övningar, ifall någon skulle vilja göra samma sak! Började med att sprinta 30 sekunder på rullbandet, fyra gånger med 45 sekunder vila mellan varje sprint. Det krävs lite övning att lära sig att hoppa av rullbandet på ett säkert sätt, och att sedan hoppa på igen. Det tar för lång tid att sänka farten förstår ni. Så jag övade ett par gånger på en långsammare inställning, tricket är att hålla i handtagen ordentligen när man hoppar på igen och att fortsätta hålla i handtagen tills man känner att man är fullt i kontroll - sänker också farten en aning för att hoppa på igen för att sedan direkt öka. I alla fall, körde fyra omgångar av detta.

Fortsatte med vänster sidböj med en 10kg hantel 30 sekunder, sedan höger sidböj 30 sekunder: 
 
 

 

Vi fortsatte med Russian Twists med 6kg hantel i 30 sekunder
 

 

Sedan var det dags för heel touches (alternerande hälnuddningar- bra för sidomagmusklerna!) 30 sekunder:
 
Dags för omvända crunches 30 sekunder
 
följt av plank cross step 30 sekunder:
 
 

 

30 sekunder benlyft (fy fan vad hårt det kännsi nedre magmusklerna när man tar ner benen alltså):

 

och så till slut 30 sekunders planka!

 

 

Efter sista plankan vilar vi i två minuter, så kör vi allt igen. Och igen. Tre gånger med andra ord. Tar ca 45 minuter allt som allt. Så hårt, men sikitbra för core och magmusklerna. Mår så bra just nu haha! 

Vägde mig dessutom imorse och har gått ner ännu ett kilo. Väger nu 67.2 kilo vilket betyder att jag totalt gått ner 21.5 kilo. Härlig känsla! 

Till top