Charlotte

I can and will

Köpt!

Kläder, Shopping, Vardag Permalink0
Min underbara pojkvän överraskade mig igår med att ge mig ett presentkort till chichi för att hjälpa till med att köpa en ny klänning! Så himla urgulligt gjort- vem behöver en bukett med rosor?!? 
Man får också 10% rabatt när man köper för första gången och eftersom sist jag köpte en klänning från dom gjorde jag det via en annan affär så kunde jag använda rabatten! 
Sååå.... Jag köpte två!!! Hihi!!! 
Det blev dessa två, den ena som ni alla tyckte och den andra var en favorit för mig men det var också Andrews favorit! 
Jag ÄLSKAR klänningar!! 
 Klänningar! Hjälp!

Kläder, Shopping, Vardag Permalink4
Nu är det ju så att vi ska gå på bröllop i slutet av Mars :) det är en av Andrews kusiner som ska gifta sig och vi har bokat hotell. Jag är ju galen i klänningar och köper gärna en ny vid sådana här tillfällen ni vet hehe! Så jag har kollat på min favvo hemsida chi chi London och valt ut mina favoriter. Det är nu jag behöver er hjälp! Vilken ska jag välja??!!! 
 
 


 


 
 
 


 
 
 


 
 
 


 
 


Träningsvärk från helvetet!

Vardag Permalink1
Fy fan vilken träningsvärk jag har idag!! Körde min app igen, och mina lår, rumpa och armar gör så sjukt ont idag. Kan knappt sätta mig ner, känner mig blåslagen! Har också insett att jag måste öka antal kalorier jag äter på en dag. Har siktat på bara 1600 men det är för lite med tanke på hur mycket jag rör på mig och tränar. Har ökat målet till 1900 nu, vilket jag tror blir bättre. Känner mig små-hungrig lite för ofta mellan mina måltider, och det är då motivationen försvinner och man vräker i sig allt man kan hitta i skåpen haha!

Var i alla fall i London förra veckan, jag åkte själv på tisdagen och drack vin med Ellie 


Och på onsdagen träffade jag Andrew på paddingtong så checkade vi in på hotellet som var supermysigt 


Vi fick varsitt glas prosecco av hotellet! 


Efter vi duschat och gjort oss iordning tog vi tunnelbanan till Sloane Square och åt fransk mat på Cote :) 

Efter maten gick vi till Victoria Palace Theatre och såg på Billy Elliot som är en helt underbar musikal (filmen är ju underbar också!) 


Det var en magisk kväll! Går ju knappt att få bättre än en show i London- det måste man uppleva! :D 

Till top