Charlotte

I can and will

Kärlek

Vardag Permalink0
Detta skrev jag i juli 2010, om Andrew <3 
Vårt sjätte år tillsammans i år. Vilken tur jag har som hittade en så fin pojkvän <3 


"Jag jobbade med en söt kille som jag jobbat med en del förut och som jag blir alldeles pirrig i magen av att se haha. Han börjar sitt tredje år nu iår också och vi skojade en massa och jag kan inte hjälpa att känna mig som en nybliven tonåring som inte kan bete sig normal i närheten av honom haha. Jag önskar jag var modig nog att göra något åt det, men nu åker jag ju hem på tisdag. Fast då har jag ju i och för sig inget att förlora. Kanske kan fråga honom om han har lust att hitta på något med mig innan jag åker hem? Fast jag vet ju att jag aldrig kommer våga fråga - suck!"

Blomkålspizza

Vardag Permalink0
Mamma sa häromdagen att hon läst ett recept om blomkålspizza. Det lör väldigt intressant så jag googlade idag och hittade flera recept. Efter att ha läst många olika och kommentarer med så bestämde jag mig för att prova. Det blev väldigt lyckat! Tog ganska lång tid att förbereda men var nog bara för att det var första gången jag provat. Tror Andrew blev lite besviken när jag sa att det blir pizza till middag, men gjort av blomkål haha! Men det blev faktiskt jättegott och Andrew sa det var godare än vad han förväntade sig haha. Man jag i olika typer av ost (cheddarost, parmesan och mozzarella på toppen) så det ger mycket smak. Hamnade ändå under 600 kalorier, och skulle kunna vara ännu mindre om man kör på vegetariansk version istället! Ledig

Vardag Permalink1
Idag är jag ledig och jag har varit och simmat en kilometer på Hilton hotell! Var jätteskönt. Har gått ner 1.1 kilo senaste veckan vilket är totalt 5.6 kilo sedan första januari :) dom första kilona var nog bara vatten för gick ner typ tre kilo på fem dagar första veckan haha! Har sedan dess gått ner mellan 0.8 kilo och 1.1 kilo i veckan vilket känns bra! Fortsätter helt enkelt med det jag gör :) 

Har bokat flygbiljett med Vickan till Sverige för morfars begravning som blir den 12e februari. Känns konstigt men låter som det kommer bli en fin begravning. Tror inte riktigt detta kommer sjunka in ordentligt för ens jag är i Sverige och träffar resten av familjen. Ska bli skönt att träffa alla. Vi åker i alla fall onsdagen den 10e på kvällen och så hem igen söndagen den 14e- alla hjärtans dag! Jag går tillbaka en dag tidigare från semestern nästa söndag (den sjunde) så att jag kan få en extra ledig dag veckan efter, så jobbar jag onsdagen istället. Då blir alltså torsdag och fredag mina lediga dagar och jag behöver bara ta en semesterdag (lördag). Söndag är min lediga dag igen (våra veckor går söndag till söndag). Så det var ju löst bra. 

För er som inte sett dödsannonsen i Jönköpingsposten kan ni läsa här, den här så fin. Klicka på bilden så bör bi se hela! Finns också på familjesidan.se sök bara morfars namn. 


Till top