Charlotte

I can and will

Feedback :)

Vardag Permalink0

Lämnade in min första uppgift igårkväll och fick feedback idag, och den var bara positiv!!! Så himla glad! :D

Bokat biljett!

Vardag Permalink0

Då har har jag bokat biljetter till Sverige i december!! Landar sent den 23e, och åker hem igen den 27e. Har bokat åt Andrew också eftersom hans chef sagt ja, och han måste bara vänta på schemaläggaren....! Eeek!!!! Jul i Sverige!!! Hoppas det snöar!!!

Ledig onsdag!

Vardag Permalink0

Idag är jag ledig! Jag tänkte först att jag skulle träna idag, men sedan kände jag att jag behöver en ledig dag. Jag var på gymmet igår och ska dit imorgon igen för step class!

Idag har jag tvättat lite. Tvättade lakanen, åh det ska bli så skönt att lägga sig i nytvättade lakan! Det är ju typ det bästa som finns?

Annars har jag precis slutat plugga för dagen. Två timmar körde jag idag. Är faktiskt riktigt kul, är ju ett ämne jag är intresserad av ändå. Ser fram emot att skriva uppsatser igen (säger jag nu.... haha!).

Annars ska jag väl snart gå till affären för att köpa middag. Idag skiner solen, men det blåser ganska kraftig! Känns höst-likt. Alltså, jag är så pepp på julen redan det är inte klokt! Tänker dagligen på vad jag ska ge alla haha! Har ni börjat fundera på julklappar ännu? :)

Till top