Charlotte

I can and will

Dags igen!

Vardag Permalink0
Verkar som det nu har blivit tradition för mig att uppdatera ett par gånger i månaden nu med allt på en gång haha?! I alla fall tar jag väl över från där jag slutade sist, den 12e April. Då vad både jag och Andrew lediga så vi gick till TK Maxx för att hitta en present till Rebecca och Jason. Jag hittade en fin Vera Wang flasköppnar och flaskstoppare, Den kostar ca £40 på nätet men fick den för £14.99 på TK, woop! Den 13 April, skärtorsdagen, var jag och Andrew hembjudna till Sarah och Daren. Andrews och Sarahs föräldrar kom också. Eftersom vi alla var upptagna över påskhelgen så hade vi vår påskmiddag då. Kul att det var hos Sarah och Daren också, så slapp Linda laga en stor middag åt oss alla. Vi åt lamm med grekiskt tema eftersom vi alla var i Grekland förra året, kul ju! Det var gott och kul! 

Nästa dag var jag fan bakis såklart även fast jag inte hade druckit så mycket och drack massor med vatten. Så sjukt irriterande? Speciellt eftersom vi skulle till London och hälsa på Rebecca och Jason, woho! Det var så himla kul, vi stannade två nätter och det gjorde John också. Första dagen hängde vi bara hemma och Rebecca lagade svamprisotto - var sååå gott! Andra dagen gick vi ut och Rebecca och Jason visade oss kyrkan dom ska gifta sig i nästa Juli, vilket vi givetvis är bjudna till. Sedan tog dom oss till en fin liten pub längst kanalen där vi åt lunch och drack vin/öl/gin och tonics. Vi åt pizza på kvällen och kollade på film! 
 
 
 
 
 
 
Sedan dess har jag bara jobbat och gått till gymmet i prinicp! Men igårkväll gick jag ut på middag med Helen, Sutha och Leanne. Vi åt sushi på en resturang som heter sushimania. Det är all you can eat för 17 pund bara. SÅ GÖTT. Man beställer sex olika grejor i taget till bordet, så får man ju flera bitar av varje grej liksom. Var helt sjukt mätta efter det. Men det var supertrevligt i alla fall. 
 
Idag är jag ledig och tar det mest lugnt, men har pluggat dom senaste tre timmarna eller så. Skrivit ca 1000 ord. Känns bra! 

Balkongen

Vardag Permalink0
Gjorde fint på balkongen igår eftersom jag kände att den måste rengöras inför sommaren. Lade ut alla kuddar, tvättade bordet och planterade nya blommor i alla krukor. Woho! Älskar vår balkong SÅ mycket! 
 

Dags att uppdatera igen!

Vardag Permalink0
Då har jag inte skrivit något i bloggen sedan den femtonde Mars, så det är dags att se vad jag har gjort sedan dess haha?! Lyckligtvist har jag min femårsdagbok så jag kan gå tillbaka och kolla vad jag gjort varje dag. 
Den nittonde mars var det halvmaran, och jag var ledig hela veckan. Kat kom ner och stannade två nätter för hon skulle ju springa såklart. Jag bestämde mig för att inte springa till slut för min fotled gjorde fortfrande ont (Det gör den fortfarande föresten, så irriterande). Andrew lagade hälsosamma burritos till middag innan halvmaran, perfekt för dom! Nästa dag kom Andrews föräldrar över eftersom hans pappa skulle springa också. Dom gjorde alla så bra ifrån sig! Kat sprang på två timmar, fem minuter. Andrew sprang på två timmar och en minut och Andrews pappa sprang på en timme och 58 minuter! Sjukt bra gjort! Här är några bilder. 
 
 
 
 
 
Perfekt väder för en halvmara var det också! På kvällen gick jag, Andrew och Kat till en ny amerikansk resturang som heter 7Bone. Där åt vi bland annat det här:
 
 
 
Sedan gick jag och Kat till några barer och drack en del alkohol...
 
 
 
 
 
 
Dagen efter var vi båda rätt bakis. Men Kat piggnade till till slut och åkte hem. Jag velade i min egen självömkan resten av dagen. Resten av veckan pluggade jag väldigt mycket och lämnade in många uppgifter.
På torsdagen den 23e Mars åkte jag till Windsor och hängde med Ellie. Vi åt stek med Sven och drack lite vin. Inte supermycket dock, så var inte bakis nästa dag vilket var skönt! 
 
Sedan var det dags att gå tillbaka till jobbet vilket var okej eftersom jag har en vecka ledigt nu igen, så var bara några dagar att jobba haha! Jag gick till gymmet mycket, försöker gå fyra gånger i veckan just nu. Emme och jag skickar bilder till varandra på vad vi äter för att motivera varandra. Fungerar rätt bra faktiskt hehe! 
 
På lördagen den första April kom Leanne över på middag för att köpa min macbook, och hon klippte mitt hår samtidigt. Jag lagade nachos, haloumiburgare och chokladcheesecake! Var jättegott. Och jag är så nöjd med mitt hår också. Blev typ en bop som ser hur bra ut som helst både rakt och lockat, vilket gör att man kan få mycket variation! Efter middagen gick jag ut för det var Hannas leaving do. Hon har fått nytt jobb på en bank! Var en rätt så rolig kväll, var inte ute alltför sent. Jag var lite bakis på Söndagen men det var inte så farligt. 
 
Förra Onsdagen, den femte April, var både jag och Andrew lediga. Det var dessutom hans syster Sarah eftersom hon är lärare och är ledig över påsk nu i tre veckor! Vi möttes upp i stan och åt lunch på Las Iguanas, och hade några drinkar. Det blev nachos och en pulled pork ciabbata burgare med sötpotatis pommes: 
 
 
 
Efter lunchen gick vi på bio och såg Skönheten och Odjuret! Den var rätt bra tycker jag? Det var kul att se en "riktig" version liksom, och låtarna känner man ju igen. Men sångrösterna är inte lika bra som orginalet. Hade kul ändå! 

Sedan jobbade jag bara torsdagen och har varit ledig sedan dess woho! På Fredagen chillade jag och Andrew hemma, men på Lördagen så åkte jag till Milton Keynes för att hänga med Kat och Andrew åkte till Brighton för att hänga med John. 

Vädret var helt sjukt fint denna helgen, jag och Kat började dagen med att sitta i solen i deras trädgård. Det var helt vindstilla så temperaturen kom upp i 25 grader där vi satt. Så skönt!
 
 
Efter lunch tog vi en cider och satt kvar i trädgården.
 
 
Sedan bestämde vi att vi skulle grilla på kvällen så vi åkte till en affär och köpte tre engångsgrillar och massa mat. Blev en lyckad kväll! Hennes pojkväns barn var där över helgen och dom var så gulliga. Jag blev bland annat avritad i en teckning av Evan, som är fem år gammal. Ser ni mig? 
 
Vi fick också hemgjorda biobiljetter för att se på Moana på Söndagen. Jag fick plats nummer fem: 
 
 
Jag, Kat och hennes pojkväns dotter Lily tog en promnad genom skogen på Söndagen efter lunch. 
 
 
Vilken bra helg det var!! 
Nu är det Måndag och solen skiner fortfande men det är inte lika varmt som det var över helgen tyvärr. Men sånt är livet. Jag gjorde iordning balkonen igår, ska visa i ett nytt inlägg istället. Det blev lite mycket nu tror jag haha!
 
Till top