Charlotte

I can and will

Dag 13

Vardag Permalink1
Underbart väder idag, skönt när vi haft så mycket regn på sista tiden. 
Andrew kom förbi en sväng igår och jag lyckades ta mod till mig att berätta för honom allt jag tycker och känner. Var alldeles skakis vilket irriterade mig för jag kände mig så himla svag då, när jag inte är det. 
Om det är något jag lärt mig dom senaste två veckorna så är det att jag är jävligt starkt. Att jag gör min egen lycka. Att jag inte är beroende av vårt förhållande eller honom för att må bra och för att göra vad jag vill. Jag är självständig! Det känns bra, har ju aldrig behövt fundera över det förut liksom. Men då känns det som vi har gjort något väldigt bra i vårt förhållande egentligen, för att jag ska känna så - så det är ju bra! 
Vi ska i alla fall se hur vi båda står efter jag kommer hem från Sverige den 20e. Det ger oss båda tid och rum att tänka. 
 
Jag älskar honom. Så enkelt är det. 
Men jag klarar mig vad som än händer. 

Dag 9

Vardag Permalink0

Världens längsta vecka har kommit och gått och nu har jag levt nio dagar utan Andrew. 

Det är tungt men går framåt. Det måste ju liksom fortsätta. Mamma och pappa kom i tisdagskväll och dom plockade upp mig och tog mig till deras hotell där vi åt middag. Igår åt vi lunch i stan på min lunch timme på jobbet och sedan åkte pappa till farmor och farfar och mamma lullade runt på stan tills jag slutade jobbet. Sedan tittade vi på tv och film på kvällen och åt pizza. Tredje pizzan jag ätit nu på en vecka.... måste äta nyttigt igen alltså! Idag ska jag jobba 12-20:30 så mamma får slappa i lägenheten tills dess, men imorgon är jag ledig och vi får väl se vad jag och mamma hittar på. 

Saknar honom så jävla mycket. 

Dag fyra

Vardag Permalink0

Alltså att det bara gått fyra dagar sedan det jobbigaste som någonsin hänt mig hände? Andrew kom förbi i fredags för att hämta grejor. Han bad om lite tid att fundera. 


Jag håller mig sysselsatt. Ser till att jag träffar och pratar med vänner så ofta som möjligt. Försöker se positivt på framtiden.

Jag kommer vara okej vad som än händer. Jag är så sjukt mycket starkare än vad jag trodde. 
Jag kan göra detta.  

Till top