Charlotte

I can and will

Bra ledig dag :)

Vardag Permalink1

Åh vilken härlig dag! Strålande solsken och runt 18 grader varmt. Jag och Andrew var  båda lediga, äntligen!! Vi gick till en resturang som heter Bills igårkväll, vi hade ett presentkort från i julas. Plus att dom tog av efterrätten från vår slutnota eftersom fisken jag hade beställt till att börja med hade tagit slut. Det gjorde inte mig något alls, jag beställde ju bara något annat. Men var ju snällt av dom att inte ta betalt för efterrätten då hehe! 


Idag hade vi lång sovmorgon, så gött! Jag gick till gymmet, och sedan slappade vi hemma en stund innan vi gick på vio och såg Kong! Den var väldigt underhållande faktiskt haha! 

Bara tre dagar kvar av jobb, sedan har jag en vecka ledigt Woho! :D Söndag!

Vardag Permalink0
Nu är det bara en vecka kvar till halvmaran, så jag är tvungen att bestämma mig. Det blir inget springade för min del. Känns givetvis skitsurt, men det går liksom inte att springa. Jag blickar framåt istället, går till gymmet och äter bra! Jag får heja på Andrew, Kat och Helen helt enkelt. Jag vet ju hur tufft det är, har ju sprungit en förut! 

Idag har jag varit ledig. Jag har pluggat en hel del. Det jag pluggar nu är rätt svårt, statistik och måste kunna göra grafer och sådär. Måste lära mig mer om hur Apple Numbers fungerar så jag förstår hur jag ska göra graferna. Var ju ett tag sedan man behövde hålla på med sådant! Verkar heller inte finnas några uppdatera tutorials för numbers, hittar massa gamla version men vill ju att det ska se ut som Numbers som jag använder. Aja!
 
Leanne har sagt att hon ska köpa min Macbook woho! 300 pund får jag för den, och Andrew bör få minst 200 för sin också så det drar av 500 pund på iMacen. Gött! Mindre att betala tillbaka varje månad då, gött! 

Våren är här!

Vardag Permalink0
Så gött med vår! Inte alltid det bästa vädret varje dag, men det är mildare och ljusare och vissa körsbärsträd har börjat blomma vilket är såååå fint! Påskliljor slår upp överallt och mitt humör stiger med dom hehe! 
 
Idag efter jobbet gick jag till gymmet och styrketränade! Det var dags för benen idag. Känns så bra att träna nu igen eftersom jag inte kan springa. Äter bättre också, mår ju så mycket bättre då. 
Nu har jag bara imorgon och en vecka kvar att jobba och sedan är jag ledig en hel vecka! Längtar! Har ju halvmaran nästa Söndag, men tror inte jag kommer kunna springa tyvärr eftersom min fot fortfarande gör ont. Känns riktigt surt men sånt är livet ju, bara att fortsätta gå till gymmet och heja på alla min vänner som ska springa! Ska i alla fall ut den kvällen och äta på en ny resturang som heter 7Bone. Tydligen gör dom gydomliga hamburgare. Vi får se hehe! 
Till top