Charlotte

I can and will

Dag 96

Vardag Permalink0
Då har jag jobbat min första dag på huvudkontoret! Det är sjukt mycket att lära sig, men ska som tur jobba med Kirstie (kvinnan jag har över från) i tre veckor innan hon blir mammaledig så hoppas att jag hinner lära mig det mesta under den tiden, eek!! Trivs i nya lägenheten också, är ensam hemma i några dagar nu medans Leanne och Christian är bortresta, så hinner slappna av lite i lägenheten själv först vilket är skönt. Dom kommer tillbaka på Torsdag. 

Dag 94

Vardag Permalink0

Igår jobbade jag mitt sista skift! Kändes inte direkt annorlunda. Slår mig nog när jsg reser till nya jobbet på måndag, när jag står ihopträngd på tuben med tusentals andra London-bor som absolut måste hinna med nästa tåg. Jag ser så himla mycket fram emot det just nu haha! 


Ikväll är det min avskedsfest! Heter det så??? Leaving do på engelska i alla fall haha! Många ska komma, det ser jag fram emot! :) vi hörs hörni! Jag mår bra :) 

Dag 80

Vardag Permalink0

Det har varit tufft på sista tiden hörni. Att flytta ut ur lägenheten och ge tillbaka nycklarna var hemskt. Grät mycket. Var hemskt jobbigt att tillbringa tid med Andrew. Kändes som jag slungades tillbaka till dag ett. Nu är det lördag och jag har varit i London en hel vecka hos min syster. Igår kollade jag på en fin lägenhet jag tror jag ska ta. Även om jag så måste bo med ett par. Vi kom så bra överens, skrattade mycket och vi kändes som gamla vänner. Deras lägenhet är jättefin. Bra läge och bra hyra. Ska kolla på en lägenhet alldeles strax dock, så får se! Har mått bättre av att vara i London denna veckan. Har träffat kompisar och strosat runt. Så himla fin stad! 
Till top