Charlotte

I can and will

Dejten då?

Vardag Permalink0
Hur gick dejten förra Torsdagen kanske ni undrar? Den var väl helt okej..! Han verkar trevlig och så men fanns verkligen ingen kemi och jag var inte ett dugg intresserad. Tror han kände likadant eftersom jag inte hört något och vi avslutade kvällen rätt snabbt ändå. 
 
Drack två drinkar i alla fall, på den där baren som också har en sjukt bra Fransk resturang jag varit på två gånger tidigare (Brasserie Zedel). Åt där en gång med familjen och Andrew, och sedan en till gång med Andrew, Paul och Maureen. God mat och väldigt bra service - om ni kommer till London rekommenderar jag den starkt. 
 
Aja, on to the next one då!! 
 
 
Såhär såg jag i alla fall ut den kvällen!

30års fest!

Vardag Permalink0
I Lördags hade jag 30årsfest på puben runt hörnet från där jag bor. Jag hade bokat ett helt rum för oss och hade det från klockan ett på eftermidagen tills hur länge jag ville (vilket visade sig vara midnatt!). 
 
Jag hade superkul! Vi åt lite men mest drack vi och jag hade min egen musik på vilket var så gött med. Älskade det! Blev rätt full men slutade dricka innan midnatt så var inte så bakis på Söndagen som man kanske skulle tro. 
 
Så härligt att dra ut på firandet alltså haha! 
 
 
 

Portsmouth

Vardag Permalink0
Lördagen efter min födelesdag åkte jag ner till Portsmouth och träffade Amy för att fortsätta fira! Vi gick ner till havet och längs med stranden, och sedan gick vi upp till Palmerstone Road och drack ett par drinkar innan middagen. 
 
Jag drack Prosecco eftersom jag fyllde år! 
 
 
Amy ville att jag skulle ta bild på henne, det tog flera försök innan hon blev nöjd haha! 
 
 
Sedan gick vi till en resturang vi fått rekommenderat och som låg run hörnet: Sant-Yago! Det var dags för Tapas...!! 
 
 
Mysfaktorn var hög. 
 
 
Och maten var helt SJUK god! Vi beställde tonfisktartar, Fläsk crackling, svampbruschetta, fläskbitar i whiskeymarinad och haloumispett och allt var himmelskt! Fläsket var kanske min favorit.. fast svampen var sinnes också...! 
 
 
Jag åt såklart efterätt - citroncheescake! 
 
 
Nästa morgon träffade jag Amys nya flickvän Leanne och vi gick ner till havet igen. Var en så så himla härlig dag, soligt och varmt! Perfekt Söndag att tillbringa längst stranden. 
 
 
Vi gick till en mysig resturang och åt frukost. Det blev smashed avocado på bröd med ägg och bacon och tomater. Med andra ord, den perfekta frukosten...!
 
 
Hej båtar! Jag köpte en glass (som var SÅ god!) och njöt av solen och sällskapet. 
 
 
Vi gick till en pub och hängde en stund innan vi gick tillbaka till Amys hus. VI stannade för att doppa fötterna såklart, det var härligt! 
Till top