Charlotte

I can and will

Probably the sexiest bus driver in the world

Allmänt Permalink0
Igår åkte jag ner till Annika igen för att hyra film. Men när jag gick på bussen möttes jag av världens snyggaste busschaufför. Seriöst, får man vara så söt när man kör bussar? "Hej" betydde plötsligt inte bara "hej." Det bettyde nu: "snälla, ta mig här och nu." Men det var lite väl mycket folk på bussen för sådana aktiviteter. Undra vem han är? Eller vad han heter? Jag kommer nog aldrig få se honom igen.. Om han inte kör bussen ikväll då jag ska åka ner till Gränna ännu en gång, Annika och jag ska till amalias.

Annika och jag hyrde en AUSTRALIENSK ungdomsfilm. Allt handlar visst om Australien nu för tiden, och jag har svårt att släppa det underbara landet med de söta pojkarna, muhahaha. I'm a sucker for dialects, som jag sagt förut och australienska måste vara en av de sexigaste dialekterna som existerar! Filmen var rätt oehaglig, en tjej begick självmord med en sax. Hon låg på toalettgolvet i skolan och hög sig i handleden. En annan tjej blev våldtagen av sin bror och blev gravid. En kille hade ett ben som var kortare än det andra och han hade två urinrör, ett av dem kunde han inte kontrollera så han pissade på sig ganska ofta. En annan kille var bög och blev retad för det, men han hade ett förhållande med skolans snygging som försökte övertyga sig själv om att han var hetero, men han satt och runkade till nakna killar, så han mådde lite dåligt över det. Alla hade problem med andra ord. Inga små problem heller. Men ändå var det den här tjejen, som man inte fick veta mycket om, som begick självmord. Hon verkade så snäll, brydde sig om andra, skrattade och hade sig. Men så låg hon där sedan, gråtandes på toalettgolvet och kämpade med sitt beslut att hugga sig i handleden med saxen. Annika och jag tyckte det var en fruktansvärd scen, den var riktigt obehaglig. Ibland är det inte de uppenbart olyckliga som tröttnar på livet.

Imorse åt jag och Annika frukost och jag tog kaviartuben och tryckte ut kaviar, den lade sig seriöst som en snopp. Annika och jag skrattade gott åt det. Hur stor är chansen liksom? Varför jag? Haha, aja... ibland får man bete sig som sjuåringar på morgonen, faktiskt!
Annika, this is for you:
"Say something in Swedish!"
"Du är äldre än min bror!!"  
Till top