Charlotte

I can and will

Party party!

Oförglömligt Permalink0
Igår var det fest, och det var jättekul! Ett av de roligaste momenten var ju att öppna presenter så klart. Jag började med Annikas och blev verkligen chockad. Hon hade gått och köpt de där underbara skorna som jag beskrev i bloggen för ett par dagar sedan, de jag inte ville köpa för de kostade 800 ronor! Hon är ju galen! Men fan vad glad jag är för dem, helt sjukt! Jag blev verkligen chockad, tack så jättemycket Annika!
Nästa present var från Emelie. Det var en röd bok som mitt namn stod på. När jag öppnade boken var det en massa okända bilder i den, jag fattade nada. Då sa Emelie att jag kunde öppna den andra presenten också. Det var en likadan röd bok med mitt namn på, men i den här boken fanns bilder jag kände igen! Massa jättefina bilder från de senaste åren och i slutet några bilder på älskade lilla Nohis. Det visade sig att de hade skickat fel bok till Emelie först, så det var några helt okända andra bilder i den. Hon hade blivit jättearg, men den riktiga boken kom igår i posten, vilken tur! Jag älskar sådana här presenter, det är så himla kul att ha, blev superglad! Tack så jättemycket Emme Pemme!
Monica gav mig en dildo, tackar tackar haha. Mer behövs väl inte säga om det? 
Fick en hel del flaskor vin av folk som kom dessutom. Och av tjejerna på berget fick jag 250 kronor i presentkort på systemet, haha, perfekt brudar- tackar tackar! Fick en jättefin växt av Therese också, woop woop! 

Idag jobbade jag min allra sista dag på jobbet, woho!! Och nu packar jag, men allt får inte plats i min lilla väska- FAN!!! 
Måste nog ta den stora tror jag... fuck! 
Till top